Haberler

Kağıthane Belediyesi, Engelliler ve Aileleri İçin Piknik Düzenledi

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, tarihi mesire alanı Hasbahçe'de düzenlen İBB Engelliler Müdürlüğü'nün (İSEM) Kağıthane Biriminden hizmet alan engellileri ve ailelerini biraraya getiren pikniğe katıldı.

- Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, tarihi mesire alanı Hasbahçe'de düzenlen İBB Engelliler Müdürlüğü'nün (İSEM) Kağıthane Biriminden hizmet alan engellileri

ve ailelerini biraraya getiren pikniğe katıldı.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamaya göre; tarihte mesire ve eğlence alanı olarak kullanılan, günümüzde de Kağıthaneliler'in yeşil alan olarak rağbet ettiği Hasbahçe Mesire Alanı, engellileri ve ailelerini ağırladı.

Piknik alanında yağışlı havaya rağmen biraraya gelen ailelerin buluşmasına Başkan Kılıç da eşlik etti. Ailelerle sohbet eden Kılıç, "Sizlerin iyi ve kötü günleri paylaşarak gösterdiğiniz dayanışma, güzel bir birlik örneği" dedi.

Başkan Kılıç, engelli ilçe sakinlerinin sosyal hayatta karşılaşabilecekleri zorlukların çözümü için yapılan çalışmalara yönelik ailelere bilgi verdi. Aileleriyle birlikte pikniğe gelen çocuklarla da sohbet eden Başkan Kılıç, aileleri Hasbahçe Kır Kahvesine davet etti. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Fazlı Kılıç Kağıthane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title