Haberler

Kadınlardan Bağımız Aday İzol'a Destek

Zülfikar İzol, kadınlardan destek isterken, "Hanımlarımızın desteği olmadan, onlar bu işin içine girmeden biz başarılı olamayız" dedi.

Şanlıurfa'da, AK Parti'den istifa ederek bağımsız milletvekili adayı olan Zülfikar İzol, kadınlardan destek isterken, "Hanımlarımızın desteği olmadan, onlar bu işin içine girmeden biz başarılı olamayız" dedi.

"Şanlıurfa'nın yiğit kadınları, anları, bacıları hepsi burada toplanmış. Türkiye bu manzarayı görsün. Şunu söylemeliyim ki hanımlarımızın, kadınlarımızın desteği olmadan, onlar bu işin içine girmeden biz başarılı olamayız. Biz erkeklerin kadınların desteğine ihtiyacımız var. Bağımsız milletvekili olarak parlamentoda 7'den 70'e herkesin sesi olacağım. " dedi.

Seçim bürosu önünde çıktığı bir sehpanın üzerinde konuşmasını sürdüren İzol, Şanlıurfa'nın hiçbir zaman zulmü, haksızlığı, dayatmayı kabul etmediğini anlatırken şöyle dedi:

"Şanlıurfalı; yapılan bu haksızlığı, sıkıntıları, 12 Haziran'da bu sandıklara yansıtıp gösterecek. Bütün Türkiye burayı görsün bizi hiç kimse durduramaz. Bize ne diyorlar biliyor musunuz? 'Bir bağımsız milletvekili ne yapabilir?' Bağımsız milletvekili kimsenin emrindel, hiç kimsenin güdümünde değil. Sadece halkın, Şanlıurfa'nın emrindedir. Bağımsız olarak Meclis'e gittiğim takdirde size öyle bir hizmet edeceğim ki bunu Türkiye ve Ankara görecek. Bakın bir Kamer Genç'i gördünüz. 335 milletvekili onunla baş edemiyordu. Adam parlamentoyu salıyordu. Zülfikar İzol, o parlamentoyu başlarına yıkacak. Şanlıurfalılar'ın sesi olacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. "

Sık sık 'İzol Meclise' sloganlarının atıldığı toplantıda konuşan Zülfikar İzol, daha sonra seçim çalışmalarına devam etti. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title