Haberler

Kadınlar, Mutfağını Yeniden Sahneye Taşıyor

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi çalışanları olan kadınların oynadığı 'Mutfak' adlı tiyatro oyunu Nisan ayında sahne alacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın Birimi Sorumlusu Müzeyyen Anık tiyatro atölyesi oluşturmaya karar verdikten sonra Yönetmen Ayşe Sır'ın istediği ve desteği ile ilan veriliyor. Bu ilana büyük ilgi gösteren ve hayatlarında daha önce hiç tiyatro eğitimi almamış Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi çalışanları kadınlar, kısa eğitimin ardından Murathan Mungan'ın yazdığı 'Mutfak' isimli oyunu sahneliyorlar.

Daha önce 8 Mart Dünya kadınlar gününde birkaç kez oynadıkları oyun yeniden izleyici ile buluşacak. Diyarbakır Büyükşehir Tiyatro Salonunda 11 ve 12 Nisan'da sahne alacak. Büyükşehir Belediyesi kadın biriminin tiyatro etkinliğini vatandaşlar ücretsiz izleyebilecek. Oyunla ilgili bilgilerin yer aldığı afiş kentin çeşitli noktalarına asıldı.

Oyunda belediye personeli kadınlardan Rezan Çatuk, Deniz Tantekin, Şevin Şükran Anık, Şeyma Yelliler, Şükran Avcı, Gül Ege, Civar Açığ, Bahar Kelekçioğlu ve Nuray Erkaplan Buylakutluyurga yer alıyor.


Kaynak: Temsilci / Kültür Sanat

Murathan Mungan Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title