Haberler

Kadınlar "Arabaşı" Programında Buluştu

"Arabaşı Programı" düzenlendi.

Karatay Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KARMEK Yemek Bölümü Kursiyerleri ve AK Parti Karatay Kadın Kolları tarafından

"Arabaşı Programı" düzenlendi.

KARMEK Merkez Binası'nda düzenlenen programa AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Vekili Hasibe Çetni, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Hayıroğlu Belde Belediye Başkanı Mustafa Geçgil, AK Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş ve KARMEK öğretmenleri katıldı.

Programda, kursiyerlerin hazırlamış olduğu yöresel Arabaşı yemeği ikram edildi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Vekili Hasibe Çetni, gerçekleştirilen bu tür programlarla birlik ve beraberliğin pekiştirildiğini ifade ederek, hafta sonu yapılacak İl Kadın Kolları Genel Kurulu'na herkesi davet etti.

Hançerli de AK Parti kadın kolu üyelerini her zaman yanlarında görmekten memnun olduklarını ifade etti.

Karatay'daki sevgi, hoşgörü ve Mevlana aşkının, hizmetlerinde kendilerine haz verdiğini vurgulayan Hançerli, iyi bir ekip ve personele sahip olduklarını belirtti.

Başkan Hançerli, soğuk havaların vazgeçilmez yöresel yemeği olan Arabaşı'nı servis eden KARMEK Yemek Bölümü kursiyerlerinin de davetlilerden tam not aldığını kaydetti.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Hançerli Hayıroğlu Ak Parti Karatay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title