Haberler

İsrail'de 4 Asker, Kadın Askere Sırayla Tecavüz Etti

Güncelleme:

İsrail'de kadın asker, hava üssünde görevli 4 askerin tecavüzüne uğradı. İsrail ordusunda, benzer olayların yaşanmasındaki artış ise dikkat çekici.

Kadınlara da askerliğin zorunlu olduğu İsrail'de bir kadın askerin 4 erkeğin tecavüzüne maruz kaldığı iddia edildi. İsrail ordusunda, benzer olayların yaşanmasındaki artış ise dikkat çekici.

4 ASKER SIRAYLA TECAVÜZ ETTİ

Haaretz gazetesinin internet sitesinde yer alan iddiaya göre İsrail'in Hatzerim Hava Üssü'nde görevli kadın asker bir odada sırayla 4 askerin tecavüzüne uğradı.

BU İLK DEĞİL

Komutanlarının ve ailesinin desteğiyle 4 asker hakkında şikayette bulunan kadın askerin suçlaması ilk değil. İsrail'de 2014 yılında Askeri Mahkeme'nin baktığı cinsel saldırı suçu sayısı 125'e çıktı. İsrail'de bu yönde işlenen suçlardaki artış bir önceki yıla göre yüzde 40.

"KENDİ RIZASIYLA BİRLİKTE OLDU"

Öte yandan şüpheli 4 askerin avukatları ise kadın askerin, tecavüze maruz kaldığını iddia ettiği 4 askerden en az biriyle kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini öne sürdü.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Haaretz İsrail Dünya Haberler

500

Yorumlar (90)

WAN Mobil-IOS:

İsrail halkı onurlu bir halktır. İşid kafalı Araplarla karşılaştırmayın.

8
126
yanıtYanıtla
...mobilWeb@haberler.com:

Chp ye kurban ol pis ülkücü

70
29
yanıtYanıtla
neco:

dunyada bir serefsiz millet varsa israillilerdir

74
8
yanıtYanıtla
erolmobilWeb@haberler.com:

Yalannnnn, israil askeri en disiplinli askerdir. .

9
70
yanıtYanıtla
pkk:

oylar HDP YE

10
66
yanıtYanıtla
Israil ile aramiz iyi degil bu aralar !:

Karalayin karalayabildiginiz kadar !!!

4
64
yanıtYanıtla
KobaniliMobil-IOS:

Medyanın çarpıtmasıdır. İşid sever medya Müslüman Arapların çirkinliklerini Görmez, ama Müslüman olmayanlara iftirada atar. Bir dinleri var diye bir Ahlaka gerek duymuyorlar.

12
54
yanıtYanıtla
YaniMobil-IOS:

Chp MUNAFIK BIR PARTI

28
38
yanıtYanıtla
TOİCMobil-IOS:

Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti Ak parti

26
34
yanıtYanıtla
NBCmobilWeb@haberler.com:

CHP ve HDP HAİN ALEVİLER,KROLAR VE HAİN ERMENİLERİN PARTİSİDİR..BU PARTİLER HAİNLERİ HEP SAVUNMUSTUR..OYLAR MHP yada AKP ye....BİZİM İÇİN VATAN ,BAYRAK,EZAN EN BAŞTA GELİR..HAİNLER BUNLARA HEP ZARAR VERİYOR....

24
34
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title