Haberler

Kadıköy'de "Tinerci" Denen Şahıs Tekbirle Kilise Yakmaya Çalıştı

Güncelleme:

Kadıköy'de tinerci olduğu iddia edilen şahıs tekbir getirerek Ayia Triada Rum Ortodoks Kilisesi'nin kapısını ateşe verdi.

Provokasyonların ardı arkası kesilmediği bugünlerde, yeni bir provokasyon girişimi Kadıköy'de yaşandı. 20-25 yaşlarında bir şahıs, tekbir getirerek Bahriye Caddesi'nde bulunan Ayia Triada Rum Ortodoks Kilisesinin kapısını ateşe verdi.

"CENNETE GİDECEĞİM"

Kilisenin kapısını ateşe veren şahıs çevredeki vatandaşlara da "Hepiniz köpeksiniz" diye bağırdığı duyuldu. Çevredeki vatandaşların olay anında saldırgan şahsın "Mescid-i Aksa kapısını aştım cennete gideceğim" dediğini de söylediler.

Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu da konuyla ilgili açıklama yaparak "Bahariye'deki Aya Triada Kilisesi'ne yapılan saldırıyı kınıyorum. Kadıköy hoşgörünün ve çok kültürlülüğün başkenti olmaya devam edecektir." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kadıköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Az kaldimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Birakin yaksin. Hiristiyan alemi Osmanlidan bir eser bir Caamii birakmamis kendi tobraklarinda. Gec bile kalinmis

5
12
yanıtYanıtla
Ulan bu kırlı dusunceden dolayı bırgun sızınde kaMobil-IOS:

Alin size musluman

8
3
yanıtYanıtla
Alper:

bazi lanetler bilerek ortaligi karistirmaya calisiyorlar. . . pkk lilarin isi olabilir. . siz gidin hdp ye oy verin daha

3
8
yanıtYanıtla
müftü dede:

SiDDETLE KINIYORUM, , GAYRi MÜSLIMLER BiZiM VATANDASLARIMIZDIR, , IBADETLERiNi YAPMAKTA SONUNA KADAR ÖZGÜRDÜRLER, ,

7
2
yanıtYanıtla
aaa:

tam cennetlik, işide katılsın

5
4
yanıtYanıtla
talha gemici:

helal olsun :D yobaz dıyen arkadaslar bacılarınıza mini etek giydirip gezdirin siz:)

1
2
yanıtYanıtla
Yeni:

Tinerci ne anlar kilise yakmaktan. Biri eline para veriyor, git kiliseyi yak diye. Oda yakıyor. Yanında birkaç slogan. Resmen provakasyon.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title