Haberler

Julio Iglesias Bosphorus'a Girdi, Sinpaş'a İşbirliği Önerdi

Julio Iglesias, Sinpaş Gyo'nun Küçükçekmece'de Gerçekleştireceği Bosphorus City'den Kendisine Bir Yalı Ayırdı.

Julio Iglesias, Sinpaş GYO’nun Küçükçekmece’de gerçekleştireceği Bosphorus City’den kendisine bir yalı ayırdı.

Oğlu Enrique Iglesias’ın Türkiye’de gayrimenkul yatırımları konusunda ilgili olduğunu belirten Julio Iglesias, Sinpaş GYO’ya "Gelin benzer konseptleri başka ülkelerde uygulayalım" dedi.

EFSANE İspanyol Şarkıcı Julio Iglesias Sinpaş GYO’nun Küçükçekmece’de gerçekleştirdiği son projesi Bosphorus City’den kendisine bir yalı ayırdı. Uluslararası çok sayıda gayrimenkul yatırımı olduğunu söyleyen Iglesias oğlu Enrique Iglesias’ın da Türkiye’de gayrimenkul yatırımlarıyla ilgilendiğini belirtti. Iglesias, Bosphortus City ile İstanbul Boğazı’nı Küçükçekmece’ye taşıyan Sinpaş GYO’ya "Gelin benzer konseptleri başka ülkelerde de uygulayalım" dedi.

Enrique’nin gözü İstanbul’da

İstanbul’u çok sevdiğini ve sık sık gelmesine karşın burada henüz bir evi olmadığını belirten Iglesias, şunları söyledi: "Benim çok fazla gayrimenkul yatırımım var. Bu yatırımlarımın toplamı 1.5 milyar doları buluyor. İstanbul da benim için çok özel. Bu ülkeyi ve şehri çok seviyorum. Oğlum Enrique de benim gibi gayrimenkul yatırımlarına meraklı. Onun Türkiye ile özellikle bu açıdan ilgilendiğini biliyorum. Bence de Türkiye gayrimenkul yatırımları için çok iyi seçim."

1095 günde tasarlandı

Tasarımı 1095 gün süren Bosphorus City projesi 26 bin metrekarelik alanda 2 bin 700 konuttan oluşuyor. 720 metre uzunluğundaki Boğaz’da hem iki yaka arasında hem de aynı yakadaki semtlere su taşıtlarıyla ulaşım sağlanabiliyor. Bu yolla proje içerisinde yeniden tasarlanan Beylerbeyi iskelesinden Yeniköy’e, Ortaköy’den Emirgan’a deniz yoluyla ulaşmak mümkün oluyor.

60 ay vadeli satılan konutların fiyatları 153 bin YTL ile 2 milyon YTL arasında değişiyor. İlk 2 günde 160 konutun satıldığı ve Sinpaş’ın 20 milyon doların üzerinde ciro elde ettiği projede ilk teslimler 2 yıl sonra. İkinci etap teslimi ise birinci etapın ardından 6 ay sonra yapılacak.

Boğaz manzaralı

Yaklaşık 3’te biri yeşil alandan oluşan projede, kafeler-restoranlar, dans salonları, açık-kapalı yüzme havuzları, spor kompleksleri, mini golf sahaları, masaj odaları, sağlık kulübü gibi birçok sosyal ve sportif öge yer alacak. Projede konutların yüzde 85’inin boğaz manzaralı.

Kız arkadaşlarına birer ev istedi Çelik, satışı ’bitirdik’ diye sevindi

PROJE lansmanında Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik yalı ve konutları tanıtırken Iglesias ’rüya proje’ olarak tanımladığı Bosphorus City’den her kız arkadaşına bir daire istedi. Avni Çelik ise Iglesias’ın bu talebine "2 bin 700 konutluk projede başka ev kalmaz. O zaman projeyi bitirdik demektir" diye cevap verdi. Iglesias bundan birkaç yıl önce yaşamı boyunca 3 bine yakın kız arkadaşı olduğunu açıklamıştı.

Dört yalı satıldı

PROJENİN ilk etabındaki 4 yalının tamamı satıldı. Bu yalıların birini kadın-doğum konusunda uzman bir profesör birini tekstilci diğerini de bir fabrikatör aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN 2024 FENERBAHÇE - OLYMPIACOS MAÇI | Fenerbahçe elendi mi? Maç özeti Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title