Haberler

İzmit'te Ramazan Programı

İzmit Belediyesince Hazırlanan Ramazan Programının 11 Ağustos Çarşamba Günü Başlayacağı ve 7 Eylül Salı Gününe Kadar Devam Edeceği Bildirildi

İzmit Belediyesince hazırlanan Ramazan programının 11 Ağustos Çarşamba günü başlayacağı ve 7 Eylül Salı gününe kadar devam edeceği bildirildi.

İzmit Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, etkinliklerin Halkevi ve Doğukışla mevkileri başta olmak üzere Kuruçeşme'den, Alikahya'ya, Akmeşe'ye kadar geniş bir yelpazede gerçekleşeceği belirtildi.

Hemen her mahallede bir etkinlik olacağı ifade edilen açıklamada, Çanakkale Seddül Bahir Savaş Müzesi, Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Büyükşehir Belediyesi Tır Tiyatrosu, Burak Sezen Çocuk Şov ve Çevre Tiyatrosu Sanat Evi'nin ilçenin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle halkla buluşacağı kaydedildi.

Ramazan ayı süresince hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik programlar düzenleneceği yer alan açıklama, şöyle devam etti:

'Halkevi ve Doğukışla'da ay boyunca animasyonlar, yarışmalar, kukla gösterileri, Hacivat ve Karagöz ile orta oyunları İzmitlilere güzel bir Ramazan geçirtecek. Çocuklara yönelik etkinlikler 11 Ağustos Çarşamba günü saat 18.00'de belediye önünde Çevre Tiyatrosu Sanat Evi oyuncularının gösterileriyle start alacak. Bu etkinlikler Ramazan ayı süresince 28 ayrı noktada tekrarlanacak.

Kocaeli Bölge Tiyatrosu Kavuklu Pişekar Tiyatro oyunu 19 Ağustos Perşembe akşamı Mevlana Kültür Merkezinde başlayacak ve sırasıyla Akmeşe, Doğukışla, Alikahya havuzbaşı, Şirintepe ve Turgut mahallesi Çınaraltı'nda halkla buluşacak.

Burak Sezen Çocuk Şov gösterileri ise 12 Ağustos Perşembe akşamı Doğukışla'da başlayacak ve 7 Eylül Salı Tavşantepe İlköğretim Okulu bahçesinde sona erecek.'

(TE-YLZ) - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title