Haberler

İzmirgaz, Samgaz Ekibini Ağırladı

İzmirgaz, Samsun'un doğalgaz dağıtım ve işletmesini üstlenen Samgaz'ı ağırladı.

İzmirgaz, Samsun'un doğalgaz dağıtım ve işletmesini üstlenen Samgaz'ı ağırladı.

İzmirgaz'dan yapılan açıklamaya göre, ziyarette, iki firma doğalgazın teknik ve teorik uygulamaları konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyarete Cengiz Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cengiz, Mukavele ve İkmal Müdürü Yılmaz Kolsan, Yapım ve İşletme Müdürü Sedat Akkoyun, Müşteri Hizmetleri Müdürü Esra Göktepe, İç Tesisat Müdürü Murat Aras ve Muhasebe Müdürü Mustafa Sevinç katıldı.

Samgaz ekibi, İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, Genel Müdür Yardımcısı Demir Koloğlu, Genel Koordinatör Halil Tataş ve İzmirgaz çalışanları tarafından karşılandı.

Şirketin genel faaliyetleri hakkında bilgi edinen Samgaz ekibi, İzmirgaz Genel Müdürlük idari binası, doğalgaz istasyonları, abone merkezleri, altyapı çalışma alanları ve Türkiye'nin iki doğalgaz depolama tesisinden biri olan Egegaz'ı ziyaret etti.

İzmirgaz Genel Müdürü Yandımata, Samgaz'ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "Bu ziyaret iki kurum arasında başlatılan işbirliğini daha da üst seviyeye taşıyarak, sektörel alanlarda sağlanacak olan birlikteliğimizi geliştirecektir. Kurumlar arasında sağlanan bilgi akışı ve yapılacak çalışmalar her iki tarafa da önemli katkılar sağlayacaktır" dedi.

Ziyaret sırasında İzmirgaz yönetici ve çalışanlarının göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür eden Ahmet Cengiz ise, karşılıklı ziyaretlerin şirket ve çalışanların gelişiminde önemli rol oynayacağını, bu anlamda iki dağıtım firması arasında başlayan bu işbirliğinin ilerleyen zamanda daha da güçlenecektir" dedi.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title