Haberler

İzmirgaz Abonelerine Kazandırdı

İzmirgaz'ın ısıtan kampanya sloganı ile başlattığı çekiliş kampanyasının talihlileri belli oldu.

İzmirgaz'ın ısıtan kampanya sloganı ile başlattığı çekiliş kampanyasının talihlileri belli oldu. Milli Piyango İdaresi denetiminde ve noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda 35 şanslı abone çeşitli hediyelerin sahipleri oldu.

1 Şubat - 28 Nisan tarihleri arasında doğalgaz abonelik işlemlerini yaptıranların katılmaya hak kazandığı kampanyanın çekilişi İzmirgaz Genel Müdürlük binasında gerçekleştirildi.

İzmirgaz Genel Koordinatörü Halil Tataş, Konak Milli Piyango Şube Müdürlüğü'nden

Kurtuluş Höbek ve İzmir On birinci Noter Başkatibi Atilla Karadağ'ın katıldığı çekilişte 15 adet kombi, 10 adet 1.000 metreküp doğalgaz ve 10 adet Çanakkale Otel'de tatil için 35 asil ve 35 yedek talihli belirlendi.

Asil talihliler 22 Mayıs 2012 Salı günü mesai bitimine kadar İzmirgaz Genel Müdürlük binasına gelerek hediyelerini alabilecekler. Asil talihlilerin bu süre içerinde ödüllerini almaması halinde hak kazanacak yedek talihliler ise hediyelerini 6 Haziran 2012 Çarşamba günü mesai bitimine kadar teslim alabilecekler.

Kapmayanın İzmirliler tarafından ilgiyle karşılandığını belirten Genel Koordinatör Tataş, "Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz çekiliş kampanyasına doğalgaza geçmek isteyenlerin gösterdiği ilgi bizi sevindirdi. Bu yılda çok sayıda hediye ile İzmirlilerin karşısına çıktık. Doğalgaza geçenler arasında şanslı olan abonelerimiz kazandıkları hediye ile doğalgaza geçmenin bir başka mutluluğunu yaşamış olacaklar" diye konuştu.

(BK-

05.05.2012 14: 35: 42

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Piyango İdaresi Karadağ Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title