Haberler

İzmir: İzmir'de Dişi Ronaldınho

Bucaspor Bayan Futbol Takımı'nda oynayan ve Brezilya'nın ünlü forvet oyuncusu Ronaldinho'ya benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken 14 yaşındaki bayan futbolcu Özge Özel, hedefinin yurt dışında futbol oynamak olduğunu söyledi.

Bucaspor Bayan Futbol Takımı'nda oynayan ve Brezilya'nın ünlü forvet oyuncusu Ronaldinho'ya benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken 14 yaşındaki bayan futbolcu Özge Özel, hedefinin yurt dışında futbol oynamak olduğunu söyledi.

Mahallede erkek arkadaşlarının oynadığı maçları izlerken futbola merak saran küçük bayan futbolcu, bir süre sonra onlarla futbol oynamaya başladığını söyledi. Futbolun, basketbol ve voleyboldan daha çok dikkatini çektiğini kaydeden Aybers Hikmet Karabük Lisesi 9. sınıf öğrencisi Özge Özel, Bucaspor'da futbola başladığı yıllarda milli takımda oynamayı çok istediğini, şu an milli takımda oynadığını ancak hedefinin yurt dışına açılmak olduğunu ifade etti.

Futboldaki başarısının yanı sıra Brezilya Milli Takımı'nın ünlü forveti Ronaldinho'ya benzerliği ile de dikkat çeken Özge, takım arkadaşlarının kendisini 'Özgedino' diye lakap taktığını söyleyerek, "Oyun tarzı ve fiziksel özellikleri olarak Ronaldinho'ya benzetiliyorum. Hareketleri ve oyun içerisindeki pasları, oyuna kattığı orjinalliğin bende de olduğunu söylüyorlar. Bugüne kadar ligde 3 maç oynadık bu maçlarda 7 gol attım" diye konuştu.

Yapılan antrenmanlarda hareketleri ve tekniği ile de dikkatleri çeken Özge Özel'in çok yetenekli bir oyuncu olduğunu söyleyen Bucaspor Bayan Futbol Takımı Teknik Direktörü Erdinç Güzelay, "İnanılmaz yetenekli oyuncularımız var. Şu an namağlubuz. Bucaspor Bayan Takımı, hiç yenilgi yüzü görmedi. Milli oyuncularımız var. Bayan futbolunda da Avrupa'ya futbolcu ihraç etmek istiyoruz. Bizi izlesinler, görsünler. Önümüzde Sakarya maçı var. Eğer 1 puan alırsak, play-off'a kalacağız. Türkiye şampiyonu olacağımıza yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title