Haberler

İzmir Esnafına Doğalgaz Kullanımında Kolaylık

İzmirgaz Genel Müdür Yardımcısı Demir Koloğlu ve Genel Koordinatör Halil Tataş, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç'ı Ziyaret Etti

İzmirgaz Genel Müdür Yardımcısı Demir Koloğlu ve Genel Koordinatör Halil Tataş, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç'ı ziyaret etti. İzmirgaz'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette, Çiğli'nin yanı sıra odaya bağlı Karşıyaka ve Bayraklı esnafının doğalgazdan yararlanabilmesi için oda ile İzmirgaz arasında işbirliği kararı alındı.

Koloğlu, 'Doğalgazsız esnaf kalmasın' sloganıyla gerçekleştirdikleri kampanya ile esnafın doğalgaza geçmesinin artık çok daha kolay olduğunu belirtti.

Protokol kapsamında, doğalgaza geçme sürecinde yaşanan iki sorunu esnafın lehine olacak şekilde çözdüklerini kaydeden Koloğlu, şu bilgileri verdi:

'Bunlardan en önemlisi doğalgaza geçişte alınan Güvence Bedeli'nin yüksek olmasıydı. Protokolle, ilgili mevzuata göre hesaplama yönteminde çıkan bedel üzerinden yüzde altmışa kadar varan indirimler uygulanmaya başlandı. Tespit ettiğimiz diğer konu ise esnafımızın doğalgaza geçişi sırasında neler yapması gerektiğiyle ilgili yaşadığı bilgi eksikliğiydi. Bunun için de İzmirgaz bünyesinde Alo Esnaf Doğalgaz Hattı oluşturdu. 477 00 89 olan telefon hattı, doğalgaz abonelik sürecinde esnafımızın karşılaşabileceği her türlü sorunun giderilmesine yönelik bir çözüm masası şeklinde hizmet vermeye başladı.'

Genel Koordinatör Halil Tataş ise İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Çiğli Esnaf Odası Başkanı Arif Altıkulaç, oda ile İzmirgaz arasında imzalan protokolün esnafın doğalgaza geçişini kolaylaştıracağını vurguladı.

(MUH-BAH) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title