Haberler

İstikbal, Tüm Dünyada Büyüyor

Güncelleme:

Mayıs ayında, 3 ayrı ülkede 5 mağaza açan İstikbal, tüm dünyada büyüyor.

Dünyanın farklı ülkelerinde açtığı mağazalarıyla büyümesini sürdüren İstikbal Mobilya, son üç haftada Fas, Avusturya ve Belçika'da 5 ayrı mağaza açılışı gerçekleştirdi. Kuzey Afrika'dan sonra Avrupa'da arka arkaya açtığı mağazalarla dikkat çeken marka, 2012 yılı sonuna kadar yurtdışında 30 yeni mağaza daha açacak.

İstikbal Viyana mağazasının açılışı Boydak Holding ve İstikbal Mobilya üst düzey temsilcilerinin katıldığı bir törenle gerçekleştirildi. Belçika'nın Flaman Bölgesi'nin önemli şehirlerinden Antwerpen ve Genk şehirlerinde de aynı gün 2 yeni mağazayı daha hizmete sokan İstikbal, bu yıl içerisinde Batı Avrupa'daki yapılanmasını Almanya, İngiltere, Fransa, Viyana ve İsveç'de açılacak yeni mağaza yatırımlarıyla sürdürmeyi hedefliyor.

Bugün yurtdışında 250'yi aşkın mağazasıyla faaliyetlerini sürdüren İstikbal'in sınır ötesi yatırımlarıyla sektöre öncülük ettiğini ifade eden Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak; "Dünyanın farklı çoğrafyalarından markamıza olan ilginin her geçen gün artması Türk mobilya sektörünün bir temsilcisi olarak bizleri gururlandırmaktadır. Bu ilgiyi karşılamak ve yurt dışındaki tüketicilerimize ürünlerimizi en konforlu ortamlarda sunabilmek için mağaza yatırımlarına özel önem veriyoruz. İstikbal için 2012 yılını yurt dışı yatırımlar yılı olarak belirledik. Ve bu doğrultuda arka arkaya açılışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Yıl sonuna kadar 30 yeni mağaza açılışı yapmayı planlıyoruz. Tasarımı, üretimi ve teknolojisi ile katma değerli ürünlerimizin ihracıyla hem ülkemizin en önemli sorunlarından cari açığın dengelenmesine hem de Türkiye'nin tanıtımında önemli bir rol üstlendiğine inanıyorum" dedi.

Bir ayda 5 yeni mağaza açan İstikbal, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

Belçika mağazası:

İstikbal Antwerpen'de 750 metrekare, Genk'te ise 1000 metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek. Avrupa'nın en büyük limanlarından biri olan Antwerpen'deki mağazanın, Flaman Bölgesi'nin batı kesimi için önemli bir çekim merkezi oluşturması bekleniyor. Flaman bölgesinin sanayi merkezi olan Genk şehri de zengin Limburg bölgesindeki tüketiciler için merkez olacak stratejik bir konumda yer alıyor.

Avusturya:

21. Viyana'da açılan İstikbal mağazası da Triller Park olarak bilinen Alışveriş Merkezi'nde yer alıyor. 1.480 metrekarelik teşhir alanıyla birlikte toplam 1.500 metrekarelik mağaza büyüklüğüne sahip İstikbal, tüketicilerin tüm ihtiyaçlarına yanıt vermek üzere tasarlandı. İstikbal, Viyana'da açtığı bu ilk mağazanın ardından, gelecek dönemde Salzburg ve Graz şehirlerinde açacağı yeni mağazalarıyla, bölgedeki yatırımlarını sürdürmeyi hedefliyor

Kuzey Afrika:

Fas'ın önemli şehirlerinden ve dünyanın en faal alanlarından biri olan Marrakesh ve Mohammedia şehirlerindeki yeni mağazalarla beraber bölgedeki mağaza sayısını sekize çıkartan İstikbal böylece Fas'ın önde gelen mobilya markası olma yolunda da tüm hızıyla ilerliyor. Fas'ın en önemli AVM zinciri Marjane AVM'lerde açılan Marrakesh ve Mohammedia'daki İstikbal mağazaları, her iki şehrin de cazibe merkezleri arasında yer alıyor. Geniş bir alana yayılan mağazalardan Marrakesh 1.250 metrekare, Mohammedia ise 1.400 metrekare büyüklüğe sahip.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstikbal Viyana Genk Fas Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title