Haberler

İstikbal'den 843. Mağaza

İstikbal Mobilya Türkiye genelinde 843., Karadeniz Bölgesi'nde ise 55.mağazasını Ordu'nun Fatsa ilçesinde açtı.

İstikbal Mobilya Türkiye genelinde 843., Karadeniz Bölgesi'nde ise 55. mağazasını Ordu'nun Fatsa ilçesinde açtı.

Mağazanın açılışına Ordu Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Ordu Milletvekilleri İhsan Şener ve Fatih Han Ünal, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Kaymakam Bekir Atmaca,

BOYDAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, FASİAD Başkanı Hasan Gül, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Atıf Yüksel, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fatsa İstikbal Mobilya'nın açılış kurdelesi kesilmeden önce protokol konuşmaları yapıldı. Fatsa İstikbal Mobilya Mağazası sahibi Metehan Baysal'ın ardından kürsüye gelen Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, "Türkiye'deki 843. mağazamız oluyor. Bu mağazayı Fatsa'ya kazandıran herkese çok teşekkür ediyorum. Biz açılışlara yetişemiyoruz. Hani deniyor ya 'Türkiye'de işsizlik var, kriz var, sıkıntı var.' Hepsine meydan okuyoruz. Hiçbir sıkıntımız yok. Ekip arkadaşlarımızla birlikte kenetlendik çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl tüm ekip olarak 475 milyon dolar ihracat gerçekleştirdik. Yaklaşık olarak 110 ülkede 200 mağazamız var ama inşallah 300'ü geçeceğiz. ve geçtiğimiz yıl hem Rusya'da hem Ukrayna'da fabrikalarımızı faaliyete geçirdik. Aynı zamanda Kuzey Irak'ta da fabrikamızı faaliyete geçirdik. Artık yerinde üretim yapıyoruz. İleriki yıllarda güneşin doğup battığı her yerde markalarımızı var edeceğiz. Kayseri'de ekibimiz var. İstihdamımız yaklaşık 12 bin 500 kişiden oluşuyor. Bunun 10 bin 500 kişisi Kayseri dışında çalışıyor. Kapalı alan olarak 1 milyon 250 bin metrekareye ulaştık. Bu yıl 6 milyar ciro hedefimiz var. Geçtiğimiz yıl 5 milyar 300 milyon ciro gerçekleştirmiştik. 2023 vizyonuna şimdiden kendimizi hazırlıyoruz" dedi.

Açılışta son konuşmayı yapan Ordu Valisi Orhan Düzgün de, "Ülkemizde bu güne kadar hep yabancı markaları gördük ama bundan sonra inşallah bu sektörle beraber pek çok sektörde yurt dışında da bir Türk markası olarak açıldığını görmek ülkemiz adına gurur verici. İnşallah bu çalışmalarını daha hızlı bir şekilde artırarak hem yurt içinde hem de yurt dışında mağaza sayısının artmasıyla Boydak ailesi Türk markası olarak bir gurur olarak bunu bize yaşatır. Ayrıca sadece kendi sektöründe ilerlemesinin dışında Boydak ailesinin hayırseverliğine de pek çok kez şahit oldum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından mağazanın açılışı gerçekleştirildi ve daha sonra mağaza gezildi.

BOYDAK'TAN ORDUSPOR'A DESTEK SÖZÜ

Öte yandan, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor'a destek vereceğini açıkladı. Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek tarafından

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak' a, üzerinde Hacı Boydak yazılı 38 numaralı Orduspor forma, şapka ve atkı hediye edildi. Akın Çiçek, Orduspor'un Çambası Yaylası'na yapacağı tesisin içini donatması için destek istedi. Bu istek üzerine konuşan Hacı Boydak, Karadeniz'in tüm takımlarını ilaveten desteklediklerini belirterek, "Orduspor'un ayrı bir önemi var bizim için. Bu sene büyük takımlarla yaptığı maçları kazandıkça çok büyük keyif alıyoruz. Anadolu takımları kendine geliyor ve büyük gurur duyuyorum. Kayseri'de yaklaşık olarak 10 yıl boyunca futbol yöneticiliği yaptım. Dolayısıyla Orduspor'un başarısı bizleri gururlandırıyor. Bu başarının artarak devam etmesini diliyorum ve tesislerin döşenmesi sözünü veriyorum" diye konuştu.

Ordu Valisi Orhan Düzgün de Hacı Boydak'a yapacağı jest için teşekkür etti. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstikbal Mobilya Hacı Boydak Orduspor Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title