Haberler

İşte O Ünlüler

MAGAZİN DÜNYASININ ÜNLÜLERİ İLE AŞK YAŞAYANLAR, İLİŞKİYE BAŞLARKEN İSTER KIYISINDAN KÖŞESİNDEN TANINIYOR OLSUNLAR, İSTERSE HİÇ BİLİNMESİNLER, MUTLAKA ŞÖHRETLE TANIŞIYORLAR.

Yaşadıkları aşklarla zirve yapıyor ve gündemden düşmek bilmiyorlar. İlişkileri bittikten sonra kimilerinin şansı yaver gidiyor daha da iyi yerlere geliyor, kimilerinin ise aşkıyla birlikte şöhreti de kayboluveriyor. Hafta Sonu dergisi yeni sayısında 'aşklarıyla zirve yapanları' derledi.

NİHAT DOĞAN

Türkiye, türkücü Nihat Doğan'ı Seda Sayan'la yaşadığı aşk sayesinde daha yakından tanımaya başladı. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ikilinin ilişkisi boyunca, Nihat Doğan sürekli gündemdeydi. Ancak geçtiğimiz aylarda ayrılma kararı alındıktan sonra türkücünün yıldızı söndü. Şimdi Seda Sayan'ın program yaptığı saatlerde, o da başka kanallarda kadın-erkek ilişkileri üzerine yorum yapıyor.

ARMAĞAN UZUN

Sanatçı Bülent Ersoy'un yaşadığı her birliktelik, Türkiye'nin gündemini meşgul ediyor. Cem Adler'le bir evlilik yapan, yıllarca Birol Gürkanlı ile ilişki yaşayan ve 'Popstar Alaturka' yarışmacısı Armağan Uzun ile ikinci kez nikah masasına oturan Bülent Ersoy'un erkekleri elbette meşhur oluyor ama sonra unutuluyorlar. Bakalım Armağan Uzun'un sonu ne olacak?

FERAYE TANYOLAÇ

İşte bir zincirleme şöhret vakası! Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar'la aşk yaşayıp evlenince şöhret oldu. Sonra Hülya Avşar'la evliliği sırasında Feraye Tanyolaç ile ilişki kurup onu da şöhretler kervanına kattı. Beraberliklerinin meydana çıkmasının ardından Feraye Tanyolaç Türkiye'nin en çok konuşulan ve merak edilen isimlerinden biri haline geldi. Çilingiroğlu'ndan bir de oğlu olan kendi halindeki Tanyolaç'ı artık tanımayan yok. Ama Çilingiroğlu ile Avşar'ın boşanması, onun da medyatikliğini söndürdü!

FAİK ÖZTÜRK

Şarkıcı Safiye Soyman yıllardır iş adamı Faik Öztürk ile birlikte. Faik Öztürk esprili tavırları sayesinde bir dönem o kadar meşhur olmuştu ki, ikili bir televizyon kanalında sabah programı bile yapmıştı. Faik Bey şimdi yeniden eski işine gücüne döndü. Safiye Hanım ile maceraları ise sürüyor.

DENİZ UĞUR

2004 yılında öldürülen aktör İsmail Hakkı Sunat'ın eşi olarak tanıdığımız oyuncu Deniz Uğur, Tamer Karadağlı ile yaşadığı aşkla adını herkese duyurdu. 'Yağmur Zamanı' adlı dizinin setinde tanışıp flört etmeye başlayan Deniz Uğur ve Karadağlı, geçtiğimiz günlerde ayrıldı. Ancak bu arada Tamer Karadağlı, eşi Arzu Balkan'dan boşanmak zorunda kaldı. Ayrılıktan sonra Karadağlı'yı kızdıran açıklamalar yapan ve psikolojisi bozulan Deniz Uğur, şimdilerde gündemden düşmüş görünüyor.

MURAT TAŞDEMİR

'Afrodit' Banu Alkan, uzun yıllar Murat Taşdemir ile birlikte yaşamıştı. Bir ayrılıp bir barışan sevgililer uzun süre Türkiye gündemini meşgul etmişti. Daha sonra Taşdemir, Banu Alkan'dan ayrılıp bir başkasıyla evlenmişti. Yaşadığı aşk sayesinde Murat Taşdemir, uzun süre gündem kalmıştı. Şimdi ekranda ününün son kırıntılarını yiyor.

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ

Deniz Seki ile ilişkisine kadar dünyanın pek çok yerinde konserler veren bir sanatçı olmasına rağmen Türk basınında fazla yer bulamayan Hüsnü Şenlendirici, aşkı sayesinde manşetlere yerleşti. Karısı Nazire Şenlendirici ile boşanınca veya Deniz Seki ile ilişkisi bitince şöhretinin ne durumda olacağını zaman gösterecek!

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title