Haberler

İstanbul Fashion Week Başladı

Güncelleme:

Dördüncüsü düzenlenen IFW, 18 tasarımcı ve 9 markanın katılımıyla 21 defileye ev sahipliği yapacak. Defilelerde, Dita Von Teese, İrina Shayk, Alice Dellal, Franziska Knuppe, Giorgio Coopper ve siyahi manken Christelle Koko gibi yabancı mankenler de yer alacak.

Atıl Kutoğlu'nun Alfred Hitchcock'un "Kuşlar" filminden esintiler taşıyan 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonunun tanıtıldığı defileyi izlemeye Michael Jackson'un erkek kardeşi Jermaine Jackson da geldi.

İstanbul'un en büyük moda etkinliği İstanbul Fashion Week (IFW), marka ve tasarımcıların hazırladığı defileler ile başladı. İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB) organizasyonunda, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), İstanbul Moda Akademisi (IMD) işbirliğinde Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun ana sponsorluğunda bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Santralistanbul'da yapılan ilk defilede, Gizia'nın 2011-2012 sonbahar kış koleksiyonu tanıtıldı. Etkinlik kapsamındaki "Karma 1" adı verilen ikinci defilede ise Zeynep Erdoğan, Zeynep Tosun ve Niyazi Erdoğan'ın tasarımları yer aldı. Daha sonra, Atıl Kutoğlu'nun Alfred Hitchcock'un "Kuşlar" filminden esintiler taşıyan 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu tanıtıldı. Alman top model Franziska Knuppe, Amerikalı top model Giorgio Coopper ve siyahi manken Christelle Koko, Kutoğlu defilesindeki yabancı mankenler arasında yer aldı. Kutoğlu'nun defilesini izlemeye gelen pekçok ünlü arasında Michael Jackson'un erkek kardeşi Jermaine Jackson da vardı.

Kutoğlu'nun defilesinin ardından, Ramsey'in 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonuna yer verildi.

"İSTANBUL FASHION WEEK"

Türkiye'nin önde gelen moda tasarımcıları ile hazır giyim markalarını bir araya getirerek, modayı tek bir çatı altında toplayan "İstanbul Fashion Week" 18 tasarımcı ve 9 markanın katılımıyla 21 defileye ev sahipliği yapacak. "İstanbul Fashion Week" kapsamında Atıl Kutoğlu, Simay Bülbül, Günseli Türkay, Mehtap Elaidi, Özgür Mansur, Gamze Saraçoğlu, Gül Ağış, Özlem Kaya ve Arzu Kaprol, bireysel defile ile koleksiyonlarını tanıtacak. Etkinlik kapsamında 3 karma defile yapılacak. "Karma 2"de Deniz Kaprol, Tuvana Büyükçınar, Nejla Güvenç, Rana-Berna Canok yer alıyor. Aslı Güler ve Jale Hürdoğan ise "Karma 3" olarak aynı podyumu paylaşacak.

YABANCI MODELLER DE DEFİLELERDE YER ALIYOR

Gizia, G. Gentile, Ramsey, Damat-Tween, Colin's, AVVA, Derimod ve Koton markalarının katıldığı IFW'de Amerikalı aktris ve burlesgue yıldızı Dita Von Teese ile süper model İrina Shayk, Damat Tween defilesinde, ünlü model Alice Dellal de Mavi defilesinde podyuma çıkacak. İstanbul Fashion Week'i izlemek üzere 40 binden fazla kişinin Santralistanbul'u ziyaret etmesi, ayrıca aralarında İngiltere, Fransa, İtalya, Almanya, Hollanda, Rusya, İspanya ve İskandinav ülkelerinden 500'den fazla yabancı alım gruplarının İstanbul'a gelmesi bekleniyor. "İstanbul Fashion Week", 6 Şubat Pazar günü sona erecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title