Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul'un Bazı Semtlerinde 8 -10 Mayıs Tarihleri Arasında Elektrik Kesintisi Uygulanacak.

İstanbul'un bazı semtlerinde 8-10 Mayıs tarihleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Bahçelievler, Güngören, Büyükçekmece ve Eyüp işletme müdürlükleri bölgesinde yapılacak çalışmalar nedeniyle 8 Mayıs Cuma günü 08.00-18.00 saatleri arasında Bahçelievler Mehmet Akif Caddesi, FEM Dershanesi, Bir Sokak, Market ve civarına elektrik verilemeyecek.

Program kapsamında 9 Mayıs Cumartesi günü 13.00-18.00 saatleri arasında da yine aynı ilçenin Yenibosna Merkez Mahhallesi, Elif, Kırım, Paktaş, Erciyes, Kayalar, Nigar, Ata, Saba, Kaya, Yıldırım, Çakar, Çağlayan, Başağa, Ayhan, Meryem Ana, Muştu ve Köksal sokakları, 08.00-17.00 saatleri arasında Eyüp Kemerburgaz Dispanser Caddesi, İpek ve Çağlayan sokakları, İstanbul Caddesi, Eyüp Belediyesi Ek Hizmet Binası, Pirinçli Yolu Kumsuyu istikameti, Fevzi Paşa Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi, Kutkemeri, Fındık Suyu, Neşet Suyu Piknik yerine kadar Davutpaşa Mevkii ve civarı, Büyükçekmece'de 09.00-15.00 saatleri arasında Tepecik Ulus ve Hüriyet mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Ertesi gün de yine aynı saatler arasında Büyükçekmece Tepecik Emre Gıda, Calvin Tekstil, Doğanay Tekstil, Kalkan Plastik Fabrikası, Çiğdem Caddesi, Bülbüloğlu Sanayi Sitesi, Aksa Camii civarı, Güngören'de de 08.00-18.00 saatleri arasında Kasım ve Nar sokakları elektrik alamayacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title