Haberler

İsrail Askerinden Mescid-i Aksa'ya Çirkin Saldırı

Güncelleme:

Mescid-i Aksa'yı basan İsrail askerleri, 1967'den bu yana ilk kez Mescid-i Aksa'nın mihrabını postallarıyla çiğnedi!

1 hafta önce Mescid-i Aksa'yi tüm Müslümanlara kapattığını duyuran İsrail, kutsal mekanda bir başka skandala imza attı. İsrail askerlerinin, Mescid-i Aksa'nın mihrabını postallarıyla çiğnediği ortaya çıktı.

ASKERLER MESCİD-İ AKSA'YI BASTI

İsrail askerleri Mescid-i Aksa'ya Müslümanların girişlerini yasakladıktan sonra, mabedi bastı. İsrail askerleri Kudüs'teki Mescid-i Aksa'ya girdi. 10 İsrail askeri, üniformalarıyla Magrip Kapısını kullanarak, Haremüşerif içindeki Mescid-i Aksa'ya girdi.

Bölgedeki twitter kullanıcıları, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'da yaptığı vahşetin görüntülerini paylaştı.

1967'DEN BU YANA BİR İLK!

Konuyla ilgili açıklama yapan Mescid-i Aksa'nın yönetimini üstlenen İslami Vakıflar Dairesi Müdürü Hatib: "İsrail güçleri 1967'den bu yana ilk kez Mescid-i Aksa'nın mihrabını postallarıyla çiğnedi." dedi.

SON 1 HAFTADIR BASKILAR ARTTI

İsrail, son bir haftadır, Mescid-i Aksa'ya baskılarını artırmış ve 1967'den bu yana ilk defa Aksa'yı ibadete kapatmıştı. İsrail'in baskılarına, Filistin genelinden tepkiler yükselmiş, Filistin halkı sokağa çıkarak Aksa'nın açılması için çağrıda bulunmuştu.

İSLAM DÜNYASINA "KIBLENİZİ KORUYUN" ÇAĞRISI

Yusuf el-Karadavi'nin başkanlık ettiği Dünya Müslüman Alimler Birliği de, İslam dünyasına çağrı yaparak, "İlk kıblenizi koruyun" demişti.

İlgili Haberler
Kaynak: AA / Güncel

Filistin İsrail Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (159)

lii:

İŞTE PEŞMERGENİN VE KÜRTLERİN DOST DEDİĞİ VE BURDA İSRAİL BİZİM DOSTUMUZ DİYEN KÜRTLER MÜSLÜMANLAR İSRAİLE SALDIRIRSA PEŞMERGE VE PKK İSRAİLE YARDIMA GİDER Mİ ACABA

53
4
yanıtYanıtla
ahmet:

şüphesiz gider.

yanıt0
yanıt0
muhammed el ferat:

degirmen yanmis sen saksak pesindesin evlat.

yanıt0
yanıt0
irfan aktaş:

şerefsiz israil. . .

20
5
yanıtYanıtla
Mustafa ARSLAN BBP:

Bu çirkin , insanlık dışı olayı kınıyorum.

19
5
yanıtYanıtla
ya sonra:

ee kinadin ne oldu simdi merak ettim ?

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ:

Sy. yorumcu kınayarak tepkisini göstermiş, olayla ilgilenmeyenler, bu olaya çanak tutanlar, bu olaya sevinen siyonist israil uşaklarına na demeli. İsraile kedi olanlar belli, siyonistlere uşaklık yapanlar görülmekte.

yanıt0
yanıt0
Akira Kurosava:

Müslümanlar anca magdur edebiyatı yaparlar. Üretmek, gelişmek, medeniyet müslümanlar için bir anlam ifade etmiyor. 1400 yıl öncesinde yaşayanlar var hala.

10
9
yanıtYanıtla
ülkücü muratm@m.m:

Biz kurtulus savasinda canakkalede düsman mermisine gögsümuzu le karsi geldik filistinliler parayla toprak satti sonuc

14
4
yanıtYanıtla
sivri:

sen ulkucu deyilsin

yanıt0
yanıt0
Tüm 159 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title