Haberler

İsrail Ajanları Çamura Saplanınca Yakayı Ele Verdi

Güncelleme:

Almanya'nın kuzeyindeki Quarnbek kasabasında sıra dışı bir casusluk hikayesi yaşandığı ortaya çıktı. Yaşlı kadın, Alman denizaltısını takip eden 2 MOSSAD ajanını yakalattı.

Geçtiğimiz aralık ayında yaşanan ancak Alman basınına yeni sızan olay şaşkınlık yarattı. Olayın kahramanlarının ise İsrail gizli servisi MOSSAD'ın iki ajanının olduğu belirtildi.

Quarnbek kentinde Aralık 2015'te yaşanan ama geçen hafta ortaya çıkan olayda, 2 İsraillinin kullandığı araç, vatandaşların dolaşmasını yasak olduğu Kiel Kanalı yakınlarında, tam da 'Giriş yasak' tabelasının birkaç metre ötesinde çamura saplandı. İsrail Donanması'nın satın aldığı 212 tipi dizel denizaltının transferine 'göz kulak olmaları' için bölgeye gönderildikleri sanılan İsrailliler, yaşlı bir bölge sakininin dikkatini çekti.

ÖNCE 'YAT YARIŞI İÇİN GELDİK' DEDİLER

Yaşlı kadın, arabaları çamurda saplı kalan İsraillilere yaklaşıp kim olduklarını sordu. İsrailliler de yazın yapılacak bir yat yarışı için alanı inceledikleri anlattı. Ancak Kiel Kanalı'nın yat yarışı yapılamayacak kadar dar bir yer olduğunun farkında olan yaşlı kadın, şüphelenip polisi aradı.

Alman polisinin incelemesi sonrasında üzerlerinde diplomat belgeleri ve silahları olan kişilerin İsrail casusu olduğu anlaşıldı. Alman NDR televizyonunun haberine göre ajanlar, İsrail için üretilen bir denizaltının teslimatını gözlemlemek için görevlendirilmişti.

BİN 263 EURO'LUK 'FATURA'

Olayın detayı ise polis raporunda ayrıntılarıyla anlatıldı. Polisin gelmesi üzerine İngilizce olarak diplomat statüsünde ve silahlı olduklarını açıklayan İsrailliler, pasaport ve silah taşıma izin belgelerini de sundu. Polis aracı çamurdan çıkarması için önce itfaiye ekiplerini olay yerine çağırdı. Ama itfaiye aracı da çamura saplandı. Bunun üzerine traktörüyle yardıma gelen bir çiftçi her iki aracı da düzlüğe çıkardı. Almanlara teşekkür edip ellerini sıkan İsrailliler de yollarına devam etti.

Ancak teşekkürle yetinmeyip kurtarma operasyonun ne kadar mal olduğunu hesapladı ve bin 263 euro'luk 'faturayı' başkent Berlin'deki İsrail Büyükelçiliği'ne gönderdi.(Kaynak: Milliyet)




Kaynak: Haberler.com / Güncel

İsrail Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (7)

NAZİ ALMANYA:

HİTLER GELECEK DERTLER BİTECEK. Heil Hitler ! yani yaşasın Hitler.

14
4
yanıtYanıtla
musa44:

hıtler muslumanı yasatacakmı ben bunu anlamıyorum yoksa sız hıtler kapınıza dayandıgında hırıstıyanmı olacaksınız hevaller

yanıt1
yanıt0
tarakçı battal:

afferin yaşkı almana. . . böyle asam olacan, hainleri derhal ihbar edecen polise

14
1
yanıtYanıtla
a tim:

aynen dogru dünyayi sen mi kurtaracaksin bana dokunmayan yilan bin Yasasin her koyun kendi bacagindan asilir diyerek sacma atasözleri ni kullanmayalim yine eski imece gibi birbirimizin dertleriyle ilgelenelim kardes olalim ne zarar var Bunda

6
2
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, sabah kalktığında içinden Allahuekber çekmeye başla, yatana kadar 50. 000 kere zikir et, bu tesbihi. iki sene devam edersen Adn Cennetleriyle müjdelenebilirsin.

1
7
yanıtYanıtla
müslüman:

50. 000 defa çekecek kadar boş vakti yoktur müslümanın gönülden bir kere demedikten sonra ellibin defa söylesen neye yarar, sen farzlarını huşu içerisinde yerine getir gönülden olsun bi kere olsun

yanıt0
yanıt0
kamil yılmaz:

birkere bunlar jan değil ajan olsa çamura batmazdılar diplomatik pasaportlu İsrail dışişleri görevlisi memurlardır kadın haklı olarak şüphelenmiş ama ortada casusluk falanda yok almanlara denizaltı sipariş etmişler uzaktan bakmak istiyorlarmış okadar yani kontrol etmeye gelmeişler yapıyorlarmı ne yapıyorlar babından.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title