Haberler

Isparta'nın Çarıksaraylar Belediye Başkanı Halil Toprak Tutuklandı

Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesine Bağlı Çarıksaraylar Beldesi Belediye Başkanı Halil Toprak ile Belediye Hesap İşleri Müdür Vekili Uygun Yağız Zimmet Suçundan Tutuklandı.

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çarıksaraylar Beldesi Belediye Başkanı Halil Toprak ile Belediye Hesap İşleri Müdür Vekili Uygun Yağız zimmet suçundan tutuklandı.

5 Ekim Cuma günü İçişleri Bakanlığı'ndan görevlendirilen müfettişler Çarıksaraylar Belediyesi'nde teftişte bulunmuş ve İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin araştırmaları sonucu hazırlanan raporlar önceki gün Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi Savcılığı'na ulaşmıştı.

Cumhuriyet Savcılığı'na raporların ulaşmasından sonra Çarıksaraylar Belediye Başkanı Halil Toprak ile Belediye Hesap İşleri Müdür Vekili Uygun Yağız gözaltına alınmıştı. Başkan Toprak ile Hesap İşleri Müdür Vekili Uygun Yağız, uzun süren soruşturmanın ardından çıkarıldıkları adli merciler tarafından tutuklanarak, Yalvaç Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

(OB-SÇ-CMH-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title