Haberler

İspanya Kraliçesi En Ucuz Havayoluyla Uçtu

Güncelleme:

İspanya Kraliçesi Sofya'nın Önceki Gün Kuzeydeki Santander Kentinden İngiltere'nin Başkenti Londra'daki Stansted Havaalanı'na, Düşük Fiyatla Bilet Satan Ryanair Şirketinin Uçağıyla Gittiği Ortaya Çıktı.

İspanya Kraliçesi Sofya'nın önceki gün kuzeydeki Santander kentinden İngiltere'nin başkenti Londra'daki Stansted Havaalanı'na, düşük fiyatla bilet satan Ryanair şirketinin uçağıyla gittiği ortaya çıktı.

İngiliz Dailymail gazetesindeki haberde kraliçenin, bilete 15 euro kadar ücret ödediği belirtilirken, bunda “harcamalarını kısması bakımından İngiltere Kraliçesi'nden ders alındığı” yorumu yapıldı.

İspanya Sarayı ise bilet fiyatını doğrulamaktan kaçındı, ancak bu seferin tercih nedeninin fiyat ya da şirket olmadığı, yalnızca “iki kent arasında doğrudan tek sefer olması bakımında seçildiği” ifade edildi.

70 yaşındaki kraliçe, bir ameliyat olması beklenen kardeşi Konstantin'i geçen perşembe günü ziyarete gittiğinde Iberia Havayolları'nı tercih etmişti.

Kraliyet açıklamasında, kral dışında aile üyelerinin özel ziyaretleri için tarifeli uçakları kullanmasının da sık rastlanılan bir durum olduğu da ifade edildi.

Ryanair ise, esprili bir açıklamada bulundu ve konuyla ilgili olarak, “Tüm yolcular Avrupa'nın en ucuz fiyatıyla krallar ve kraliçeler gibi muamele gördü” demekle yetindi.

Ucuz fiyata bilet satan Ryanair'de farklı mevki uygulaması da bulunmuyor. Bu firmanın uçaklarında yolcuların tümü aynı anda uçağa alınıyor, koltuklarda ise numara bulunmadığı için yolcular nereyi boş bulurlarsa oraya oturuyorlar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title