Haberler

İşkenceci Eşi Yakalanmadan, Polis Sevda'yı Evine Bırakıp, Gitti

Sevda Kantekin'in başına gelenleri basından öğrenip, harekete geçen Adana Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi (AKDAM) Sorumlusu Çiğdem Akça, Kantekin'i evinde ziyaret etti.

AKDAM DA SAHİP ÇIKTI

Sevda Kantekin'in başına gelenleri basından öğrenip, harekete geçen Adana Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi (AKDAM) Sorumlusu Çiğdem Akça, Kantekin'i evinde ziyaret etti. AKDAM'ın ziyaretinin kendisine moral olduğunu Sevda Kantekin, "Ben sahipsiz kaldığımı, burada ölüp gideceğimi düşünüyordum ama yalnız olmadığımı fark ettim" dedi.

Genç kadından yaşadıklarını dinleyen Çiğdem Akça, Sevda Kantekin'e yasal haklarını anlatıp, psikolojik danışmanları yardımıyla süreci atlatmasında destek vereceklerini söyledi. Kadın sığınma evine gitmeyi kabul etmeyen Kantekin, "Sadece benim değil, annem ve ailemin hepsi tehlike altında. Ben onları bırakıp, gidemem" cevabını verdi.

Sevda Kantekin'le konuştuktan sonra Sosyal Hizmetler'den sorumlu Vali Yardımcısı İbrahim Avcı'yı ziyaret eden Çiğdem Akça, genç kadının korunmasını istedi. Akça'nın isteğini değerlendireceklerini söyleyen Avcı, "Sosyal Hizmet uzmanlarımız da aileyi ziyaret etti. Sevda Kantekin ile görüşme yaptı. Görevlilerimizin vereceği rapora göre durum değerlendirmesi yapılacak. Hızlandırılması için de gerekli talimatı vereceğim" dedi.

POLİS, ÖZEL EKİP OLUŞTURDU

6 gündür firarda olan Bilal Kantekin'in yakalanması için Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi özel ekip oluşturuldu. Cinayet Bürosu, Araştırma Bürosu ve Aranan Şahıslar Bürosu'nda görevli polislerden oluşan ekip, Bilal Kantekin'in gidebileceği adresleri tek tek araştırmaya başladı.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Güncel Haberler

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

Bakmadan Geçme

Kızıldeniz'de tansiyon tavan! İsrail'e giden dev gemiyi füzelerle imha ettiler

Kızıldeniz'de tansiyon tavan! İsrail'e giden dev gemiyi füzelerle imha ettiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title