Haberler

IŞİD Tarafından Oğlu Öldürülen Iraklı Babanın Korkunç İntikamı

Güncelleme:

Oğlu IŞİD tarafından infaz edilen Iraklı baba, düzenlediği intihar saldırısında 7 IŞİD militanını öldürdü.

Oğlu IŞİD tarafından infaz edilen Iraklı baba intihar saldırısı düzenledi. Iraklı baba öldürülmeden önce 7 IŞİD militanını öldürdü.

Irak devrik lideri Saddam Hüseyin'in doğum yeri Tikrit aylardır terör örgütü IŞİD'in kontrolünde bulunuyor.

8 IRAKLI SOKAK ORTASINDA İNFAZ EDİLMİŞTİ

IŞİD geçtiğimiz ocak ayında 8 Irak vatandaşını sokak ortasında infaz etmişti. IŞİD militanlarının başlarına kurşun sıkarak öldürdüğü 8 kişi, Irak hükümeti adına casusluk yapmak ve örgütün içine sızmakla suçlanmıştı.

AHMET, 18 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

IŞİD'in infaz ettiği 8 kişi arasında Iraklı baba Basil Ramazan'ın 18 yaşındaki oğlu Ahmed Basil Ramazan da bulunuyordu.

KALAŞNİKOF SİLAHLA İNTİHAR SALDIRISI

Oğlunun huhharca öldürülmesini içine sindiremeyen 60 yaşındaki Iraklı baba Basil Ramazan, Tikrit'te IŞİD'in kontrol noktasına kalaşnikof silahla intihar saldırı düzenledi.

Baba Ramazan, öldürülmeden önce 7 IŞİD militanını öldürmeyi başardı.

Kaynak: ntv

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Saddam Hüseyin Tikrit Irak Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (121)

iyide:

ışid bunun oğlunu niye öldürmüş peki spor olsun diyemi? ırak devleti adına casusluk yapmak diyor bak okumuyormusunuz? ırak devleti demek =amerika ingiltere iran demek. bunlar için casusluk yapıyorsan yakalanıncada ağlayıp zırlamak yok öyle. . .

59
55
yanıtYanıtla
meleklerMobil-ANDROID:

helal olsun. adam cennete gitti. 7 kafir öldürdü

61
15
yanıtYanıtla
şehit:

o baba cennete sahte sapık işidçiler cehennemin dibine

64
7
yanıtYanıtla
toby:

pis herif 7 insanı katledip leş olmuş

8
63
yanıtYanıtla
XboymobilWeb@haberler.com:

Pekeke köpeklerininde kafalarına sıkacağımız günler gelecek elbet. Hesabı sorulacak o arkalarından kurşun sıkılan askerlerin. Anca pkk gibi kancık köpekler böyle adam öldürür.

25
45
yanıtYanıtla
Cim bomGs02mobilWeb@haberler.com:

Tek kelime ile mekanı cennet olsun

66
4
yanıtYanıtla
XboymobilWeb@haberler.com:

Keşke pkklılarıda öyle infaz etse o baba

21
48
yanıtYanıtla
Osmanlı türküMobil-IOS:

Bir türk olarak kürtlerin işide karşı mücadelesini takdir ediyoruz işid katilleri hak ettiği cezayı bulacaktır

64
3
yanıtYanıtla
sevgıler turkıyeden:

7 işıt ölürse 70 işıt çoğalır sattamı nasıl yok ettıyse amarıka ve amarıkan yandaşları ermenı kurtlerı ışıtta onları yok edecek

6
60
yanıtYanıtla
agustomobilWeb@haberler.com:

Iste sehit diye buna denir.

56
7
yanıtYanıtla
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title