Haberler

Ünlü Bilgisayarcıdan IŞİD Kehaneti: Batı Kaybedecek!

Güncelleme:

Bilgisayar teknolojileri uzmanı John McAfee, 3. Dünya Savaşı'nın IŞİD ile Batı arasında bir siber savaş şeklinde gerçekleşeceği ve bu savaşı ABD'nin kaybedeceği iddiasında.

ABD merkezli antivirüs ve bilgisayar güvenliği yazılımları üreticisi McAfee'nin teknoloji uzmanı kurucusu John McAfee, Üçüncü Dünya Savaşı'nın IŞİD ile Batı arasında bir siber savaş şeklinde gerçekleşeceği iddiasında. Ve bu siber savaşı Batı'nın kaybedeceğini de ekliyor.

BATI İLE IŞİD ARASINDA SİBER SAVAŞ OLABİLİR

McAfee, internette verilecek bir savaşta ABD ile Batı'nın cihatçı teröristlerin gerisinde kalacağı konusunda uyarıda bulunuyor. Batı, geleneksel bir savaş için hazırlanıyor. IB Times'da bir yazı kaleme alan McAfee, "tanklarımız, uçaklarımız, füzelerimiz ve nükleer yeteneklerimiz" gelecekteki savaşlarda bir işe yaramayacak diyor.

IŞİD'li bilgisayar korsanları, yeni teröristler devşirmek ve teröristleriyle iletişime geçmek için Twitter gibi kriptosuz sosyal medya kanallarına sahip ve bunları etkin bir şekilde kullanıyor dedi.

"BİR SİBER SAVAŞA KARŞI HAZIRLIKSIZIZ"

McAfee sözlerine şöyle devam etti: "Bu kadar büyük bir acziyet, her Amerikalı için iki açıdan sıkıntılı: Ağ tabanlı bilgisayarlara olan bağımlılığımız ve önümüzdeki büyük savaşın bir siber savaş olma ihtimali. Hiçkimse geleceği tahmin edemez. Ama bilgiye dayalı tahminler yapabiliriz. Hatta olasılıkları tahmin etmeye ya da senaryolar oluşturmaya çalışabiliriz. Ne yazık ki, bir siber savaşa karşı hazırlıksızız."

Kaynak: dailystar.co.uk, Rory McKeown.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Teknoloji Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

...:

yeni bir program geliştirmiş. . ön çalışmalar başlamış pazar için. .

14
7
yanıtYanıtla
...............:

yeryüzünde bu kadar müslüman ülke varken filistinin süriyenin ırakın halini bu islam ülkeleri nasıl sindirebiliyorlar. Allah ın kanunlarında müslümanlar kardeş değil mi ama batının kanunlarınında böyle birşey olmadığı için mi ordaki masum insanların ölmesine göz yumuyorlar.

2
0
yanıtYanıtla
derinMobil-ANDROID:

kendi alanına yatırım yapılması için asparagas konuşuyor

0
0
yanıtYanıtla
Fethiyeli:

Bu adam antivirüs programı satıyor galiba.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title