Haberler

IŞİD, 1700 Polisi Kurşuna Dizdi

Güncelleme:

Tikrit'i ele geçiren Irak Şam İslam Devleti terör örgütü, esir aldığı 2500 emniyet görevlisinden 1700'ünü kurşuna dizdi.

Irak'ın Musul kentini işgal ettikten sonra başkent Bağdat'ın 180km kuzey batısındaki devrik lider Saddam Hüseyin'nin memleketi Tikrit'i ele geçiren Irak Şam İslam Devleti terör örgütü (IŞİD) militanları kısa bir çatışmadan sonra Selahattin polis müdürlüğü binası başta olmak üzere Selahattin il meclisi, 4. bando komutanlığı karargahı ve birçok devlet kurumunu ele geçirdi.

2500 EMNİYET GÖREVLİSİ REHİN ALINDI, 1700'Ü KURŞUNA DİZİLDİ

Örgütün resmi Twitter sayfasından yapılan açıklamaya göre Tikrit'teki operasyon sırasında 2 bin 500 emniyet görevlisinin esir alındığı duyuruldu. Esir alınan 2 bin 500 personelin arasındaki bin 700 Şii kurşuna dizilerek infaz edildi.

Sünni güvenlik görevlilerinin 'ölüm cezaları' ise IŞİD lideri Ebu Bekir El Bağdadi'den gelen talimat üzerine affedildi.

FOTOĞRAF YAYINLADILAR

IŞİD, iddiasını desteklemek için pek çok fotoğraf yayınladı. Yayınlanan fotoğraflarda onlarca kişinin yere yatırılarak kurşuna dizildiği görülüyor.

IŞİD, Irak'ın Musul kentini kontrol altına aldıktan sonra başkent Bağdat'ın 180 kilometre kuzey batısındaki Tikrit'i ele geçirmişti. IŞİD militanları kısa bir çatışmadan sonra Selahattin polis müdürlüğü binası başta olmak üzere Selahattin il meclisi, 4. bando komutanlığı karargâhı ve birçok devlet kurumunu kontrol altına almıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Tikrit Musul Irak Işid Dünya Haberler

500

Yorumlar (256)

MARDİNLİ:

MÜSLÜMANLIKTA BIRAK ESİRE DOKUNMAYACAKSIN DİYOR BUNLAR İSLAMIN ADINI KİRLETMEK ÜZERE KULLANILAN PİYONLAR AÇIN ARTIK GÖZÜNÜZÜ BU İSLAMCI ÖRGÜTLERİN İSLAMA VERDİĞİ ZARARLARI İSRAİL BİLE VERMEİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

36
1
yanıtYanıtla
ali:

Türkiye''de şeriat isteyenlerin kafasında bunlarla aynı!

24
9
yanıtYanıtla
ahmet. 01:

Elini 4 parmak havaya kaldıran, bir kız öldü diye ailece tv.lerde ağlayanlar nerede???.çünkü onlar ıraktaki bu katliamı yapanların ta kendisi..ve türkiyeye sıçratıp cumhuriyeti yıkacak ve soygunlarını örtbas edecekler..

20
12
yanıtYanıtla
esob:

din buysa uzak durmak lazım çok tehlikeli..

17
11
yanıtYanıtla
hasan aasmas1971@hotmail.de:

ataist Kemalist fark göremiyorum, yazilarinizla bile müslüman kesimi inciltiyorsunuz, yasaminiz ve bedeninizle kim Bilir neler yaparsiniz

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Şimdi Kürtlerin Kıymetini Çok Daha İyi Anlıyorum . . .

19
9
yanıtYanıtla
selvi:

ışıt dilerim bir gün seninde hakkından gelen olur inş en kısa zamanda ğeberrisnde millet rahat ne fes alır

26
1
yanıtYanıtla
metin:

kuranı kerimin hanği ayetinde yazıyor yakaladığınız esirleri kurşuna dizeceksiniz diye siz kime düşmansınız

25
2
yanıtYanıtla
bingöllüzaza:

elınıze kolınuza sağlık aslanlarım

1
26
yanıtYanıtla
FARQİNuzun_09_yol@hotmail.com:

alsana bir manyak daha dimili (zaza) olmasın... çin malı çakma kürd zazası

yanıt0
yanıt0
Tüm 256 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title