Haberler

İsbaeyli'de Ev Yangını

Nazilli'ye bağlı İsabeyli beldesinde iki evde çıkan yangında 1 kişi yaralanırken, 1 koyun telef oldu ve evlerde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Nazilli'ye bağlı İsabeyli beldesinde iki evde çıkan yangında 1 kişi yaralanırken, 1 koyun telef oldu ve evlerde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. İsabeyli Belde İtfaiye Ekiplerinin yetersiz kaldığı yangında Nazilli Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangınların büyümeden söndürülmesini sağladı.

Edinilen bilgiye göre ilk yangın dün gece saat 20: 00 sıralarında İsabeyli Beldesi Kurtuluş Mahallesi 831 sokakta Yalçın Zorlu'ya ait evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında yatak odası kullanılamaz hale geldi. İsabeyli İtfaiye ekiplerinin yetersiz kaldığı yangına Nazilli'den destek istenirken kısa sürede yangın mahalline gelen ekipler olaya müdahale etti. İsabeyli İtfaiye ekipleri yangın mahallinden ayrılırken, Nazilli Belediyesi itfaiye ekipleri 1 saat süren çalışmaların ardından yangının diğer odalara sıçramasını önleyerek, söndürme çalışmalarını tamamladı.

"YANAN PANTOLONUN CEBİNDE KREDİ PARASI VARDI"

İkinci yangın ise bu sabah saat 06: 30 sıralarında İsabeyli Beldesi İstasyon Mevkii Eski Köprü Sokak no: 24'te Hayvancılık yaparak geçimini sağlayan Orhan Balcı (56) ve yanında çalışan Recep Erdem'in kaldığı evde meydana geldi. Sabah erken saatlerde kalkan ve sobadaki közü değiştirmek isteyen Recep Erdem, kovayı değiştirmek için dışarı çıktığı sırada sobadan kıvılcım düşerek yangının çıktığı iddia edildi. Yan odadan dumanlar geldiğini gören ve yangını müdahale etmek isterken ellerinden yaralanan Orhan Balcı; "Sabah erken saatte yanımda çalışan Recep, sobanın kovasını değiştirmek istemiş. Bu sırada muhtemelen kovadan köz düştü. O dışarıda iken odadan dumanlar geldiğini gördüm. Kapıyı açtığımda alevler vardı. Bu sırada saçlarım hafif yandı ve elimden yaralandım. Dinamoyu açarak musluktan sus tutmaya çalıştım ama olmadı o sırada itfaiyeyi arayarak haber verdim. İçeride ev eşyalarım vardı ve geçen gün sattığım koyunların parası vardı. 4 bin 500 TL pantolonumun cebindeydi. Koyunları almak için kredi çekmiştim ve bugün kredi yatıracaktım" dedi.

"DUMANDAN ETKİLENEN 1 KOYUN TELEF OLDU"

İsabeyli itfaiyesinin yetersiz kaldığı yangına Nazilli İtfaiyesi 2 araç ile destek verdi. Yaklaşık 1,5 saat süren söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından evde yüzde 70 oranında hasar oluştu. Yanan evin arkasında bulunan ahırdaki hayvanlar boşaltılarak açık alana alınırken, dumandan zehirlenen 1 koyun ise telef oldu. Ellerinden yaralanan Orhan Balcı, 112 ekiplerince ayakta tedavi edilirken, yangını gören Balcı'nın bir akrabası ise sinir krizi geçirdi. İsabeyli Jandarma Karakolu'nda görevli askerler tarafından ilk müdahalesi yapılan bayana 112 ekipleri müdahale ederek sakinleştirdi. Yanlışlıkla yangının çıkmasına neden olduğu iddia edilen Recep Erdem ise söndürme çalışmalarını gözyaşlarıyla izledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsabeyli Nazilli Balcı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title