Haberler

İş-Kur İl Müdürü Soysal, Suşehri Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Sivas İş-Kur İl Müdürü Nabi Soysal, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i makamında ziyaret etti.

Sivas İş-Kur İl Müdürü Nabi Soysal, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i makamında ziyaret etti.

Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında Suşehri Belediyesi'nde çalışan 40 işçiyle ilgili bilgi almak üzere ilçeye gelen Soysal, Belediye Başkanı Sedat Sel'i makamında ziyaret etti. Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında istihdam edilen işçilere, işlerini özverili olarak yapmaları gerektiğinde uyarılarda bulunduklarını belirten Soysal, "Suşehri Belediyemizde çalışan 40 işçimizin çalışma programlarına uygun niteliklerde çalıştığını gördük. İşçilerin de bu çalışma programlarına uymalarını, özellikle günlük çizelgelere riayet edilmesi gerektiği konusunda uyarıda bulunduk. Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında görev alan tüm işçilerimize işlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise, "Bu proje bizleri çok rahatlattı. Can simidi olarak yetişti. Bu projenin tekrar uygulanmasını arzuluyorum. İnanıyorum ki, bu projeler sayesinde belediyeler çok iyi rahatlayacaktır" diye konuştu.

İş-Kur Sivas İl Müdürü Nabi Soysal'ın ziyaretinde Suşehri Ziraat Odası Başkanı Yakup Özata da hazır bulundu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Sel Suşehri Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title