Haberler

İş Adamlarından Akıncılar Türk Telekom Lisesine Kitap Bağışı

Akıncılar Türk Telekom Lisesi'ne Sivaslı İş Adamları Tarafından Kitap Bağışında Bulunuldu

Akıncılar Türk Telekom Lisesi'ne Sivaslı iş adamları tarafından kitap bağışında bulunuldu.

Akıncılar Türk Telekom Lisesi Müdürü Nihat Yılmaz, yaptığı açıklamada, Kültür Edebiyat Kulübü tarafından yapılan kütüphane düzenlemesi ve envanter çalışmaları sonucunda kütüphanede yeterli düzeyde kaynak kitap ve edebi içerikli kitapların olmadığının fark edildiğini kaydetti.

Bunun üzerine okul kütüphanesinin daha zengin hale gelmesi için harekete geçtiklerini ifade eden Yılmaz, konuyla ilgili olarak kulüp öğrencileri ve öğretmenlerinin maddi destek noktasında çareyi iş adamlarını aramakta bulduklarını belirtti.

Bu konu kapsamında İstanbul'da bulunan Sivaslı iş adamlarından Bulut Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı ve sahibi Zeki Bulut ile yapılan görüşmeler sonucu okul kütüphanesine Necip Fazıl Kısakürek'in kitaplarından oluşan külliyat hediye edildiğini söyleyen Yılmaz, yine elektrik dağıtım iletim şirketi alanında ilçede faaliyet göstermekte olan Akın Avan Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Ebubekir Akın tarafından dünya klasiklerinden oluşan kitap setinin okul kütüphanesine hediye edildiğini ifade etti.

Bu davranışlarıyla eğitime büyük katkı sağlayan iş adamlarının desteklerinin devam edeceklerini ifade ettiklerini belirten Yılmaz, katkılarından dolayı iş adamlarına teşekkür etti.

(FK-DOĞ-YLZ) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title