Haberler

İpsala'da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Başladı

Edirne'nin İpsala ilçesinde kurumlar arası voleybol turnuvası başladı.

Edirne'nin İpsala ilçesinde kurumlar arası voleybol turnuvası başladı.

İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, kaymakamlık tarafından düzenlenen ve kapalı spor salonunda başlayan turnuva ile ilgili yaptığı konuşmada, takımlara başarı diledi.

18 takımın katıldığı ve 4 grupta mücadele edecek tüm takımların, kamu kurum ve belediye çalışanlarından oluştuğunu ifade eden Gürbüz, "Bu turnuvayı düzenlememizin amacı, uzun yıllardır hizmet vermeyen kapalı spor salonumuzun tadilattan sonra tekrar vatandaşımızın hizmetine açmak. Turnuvaya katılım çok ciddi boyutlarda. Bundan da memnuniyet duyuyorum. Spor yapan bir millet olmamız lazım. Sporu sevdirmek için bu çabalarımız devam edecek" dedi.

Kapalı spor salonunun zemin, çatı, duvarlar ile boyasının yaklaşık 100 bin liraya onarıldığını belirten Gürbüz, salonun kalorifer, elektrik tesisatı, tribün düzenlemesi ile ilgili olarak keşif yaptırdıklarını ve önümüzdeki günlerde ihale edileceğini belirtti.

Daha sonra turnuvanın ilk maçı İpsala Çok Programlı Lise ile İpsalaspor arasında oynandı. Maçı Çok Programlı Lise 3-1 kazandı.

Turnuvada şu takımlar mücadele edecek: A Grubu: Çok Prograllı Lise, İpsalaspor, Atatürk İlköğretim Okulu, Kocahıdır Belediyesi, Gümrük Muhafaza Müdürlüğü. B Grubu: Karpuzlu Belediyesi, Tapu Müdürlüğü, Hacı Belediyesi, İpsala Adliyesi, C Grubu: Müftülük, İpsala Belediyesi, Hudut Emniyet Şube Müdürlüğü, Serhat İlköğretim Okulu, İpsala Meslek Yüksekokulu, D Grubu: İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Esetçe Belediyesi, DSİ, İlçe Jandarma Komutanlığı.

- EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ali Gürbüz İpsala Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title