Haberler

İntizar'dan Çift Cinsiyet Cevabı

Güncelleme:

İntizar, Erol Köse'nin olay yaratan iddiasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Tv 8'deki 'Aramızda Kalsın' programına konuk olan Erol Köse, olay yaratacak iddialar ve açıklamalarda bulundu.

"İNTİZAR'A SORDUM YALANLAMADI"

Nil Erkoçlar'ın cinsiyet değiştirdiği haberlerini ilk ortaya atan isim olan Erol Köse, şimdi de şarkıcı İntizar'ın çift cinsiyetli olduğunu ileri sürdü. Bu konuyu İntizar'a da sorduğunu belirten Köse: "Herkes her şeyi bilir ama konuşmaz. Dile gelmez. Ben bir albüm yapmıştım 'Ihlamurlar Altında' diye. Yıldız Tilbe tarzı yanık şarkılar vardı içinde. O zamanlarda İntizar adlı şarkıcının çift cinsiyetli olduğu iddiası vardır sektörde. Hermafrodit denilen bir şey var. Bu gelen bir iddianın Erol Köse tarafından dile getirilmesidir. Sanatçımken kendisine de sordum, yalanlamadı" dedi.

"ALBÜMÜN SATIŞ RAKAMLARI BAZILARINI RAHATSIZ ETMİŞ"

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddiaya şarkıcı İntizar kısa bir açıklama ile yanıt verdi. Açıklamasında 3 ay önce Hacca gittiğini belirten şarkıcı şu ifadelere yer verdi: "Bu sabah uyandığımda şahsımla ilgili komik bir iddiayla karşılaştım. Sizlerinde bildiği gibi 3 ay önce Hacca gittim. Sanırım yeni çıkan albümümün satış rakamları bazılarını rahatsız etmiş. Çıkan bu haberlere sadece gülüp geçiyorum. Şeytan her devirde insanlarla uğraşır."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Aramızda Kalsın Nil Erkoçlar Erol Köse Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title