Haberler

İnternetten Kazara Tibet Öküzü Sipariş Etti

Güncelleme:

Uyku haplarının yan etkilerinin kesinlikle araştırılması gerekiyor. Bir adamın, tuhaf bir alışverişe neredeyse 8.800 TL harcamasına sebep olması bu kanaati güçlendiriyor. Neredeyse harcadı diyoruz; nitekim şaşkın adam ödeme emrini gönderdi, ücret kredi kartından çekilmeden evvel işlemi durdurdu.

İNTERNETTEN ÖKÜZ SİPARİŞ ETTİ

Sosyal medya platformu Reddit'te bir arkadaşı, olayın kahramanı olan şahsın bu ilginç macerasını internette paylaştı. Adı açıklanmayan adam, uyumakta sıkıntı yaşadığı için uyku hapları aldı. Gecenin ikisinde, internette gezinirken kendine yeni, son model bir akıllı telefon ya da sağlam bir ziyafet siparişi etmedi. Kendine bir tibet öküzü sipariş etti.

İnanılması güç olan bu hikayeyi kanıtlamak isteyen gayretkeş arkadaş, tibet öküzünün siparişini gösteren belgeyi de paylaştı. Belgede yak öküzünün fiyatı ve nakliye ücreti de oldukça gerçekçi görünüyordu.

BANKAYA BAŞVURARAK ÖDEMEYİ İPTAL ETTİ

Reddit kullanıcısı, arkadaşının bankaya başvurarak ödemeyi durdurduğunu belirtti. Ayrıca Facebook'ta olayın kahramanı olan kişinin şu satırları yazdığını paylaştı:

Eminim hepiniz bırakayım da hayvan bana ulaştırılsın isterdiniz ama;

a- Yaşadığım binanın yönetimi bir tarafıma tekmeyi basıp beni sokağa atabilirdi. Bir evsiz olmaktan daha kötü bir şey varsa o da yak öküzü sahibi bir evsiz olmaktır.

b- Köpeğim Lucy aklını yitirebilir.

c- Ben bir astrofizikçiyim, para babası bir kodaman değilim, internet alemini eğlendirmek için 3.000 dolarlık bir tibet küzü satın alamam.

Reddit açılan bu konu binlerce yorum aldı. Birçok kullanıcı mizah dolu yorumlar paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

500

Yorumlar (5)

BAL DERESİ:

TURKSAT taki bazı kanallar duymasın. Antep den BİR Öküz alana 1 Eşşek bedava diye yayın yaparlar şimdi.

7
0
yanıtYanıtla
bedrie:

Kurbanlık dana fiyatları da bu kadar. Bu yıl kurbanda birleşip Tibet Öküzüne girelim bari, epey et döker bu.

5
0
yanıtYanıtla
OANGELİYOR:

sipariş etmene gerek yok bizde çok sen iste kargo parasınıda ben vercem hatta çok alırsan sürümden kazanırız

2
0
yanıtYanıtla
SIKINTI YOK ))):

KURBANA KADAR BESLER VE KESER :))))

1
0
yanıtYanıtla
mavili:

ruhhh ökküzünü bulmuş artık

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title