Haberler

İstanbul Caddelerinde Araçlarıyla Makas Atan İki Kişi Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul'da karayolunda aşırı hızla giderken attıkları makaslarla, diğer araçlara korku salan ve çektikleri bu görüntüleri internette yayınlayan iki kişi yakalandı.

İstanbul'da karayolunda aşırı hızla giderken attıkları makaslarla korku yaratan görüntüleri sosyal medya hesaplarında yayılan Harun T., ile görüntüleri çektiği öğrenilen Ünal T., polis ekipleri tarafından yakalandı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde haklarında işlem yapılan şüpheliler kendilerini "İnternetteki görüntüler eski görüntülerdi. Artık kimsenin hayatını tehlikeye atmıyoruz." diyerek savundular. Şüphelilerin daha önce de benzer suçlardan gözaltına alındığı ve haklarında işlem yapıldığı öğrenildi.



ARAÇLAR ARASINDA MAKASLAR ATARAK İLERLİYORLAR

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler internet ortamında yayılan görüntüler üzerine soruşturma başlatmıştı. Görüntülerde otoyollarda hızla giden, emniyet şeridini ihlal eden ve araçlar arasında makas atarak ilerleyen otomobili kullanan Harun T., ile görüntüleri çektiği tespit edilen Ünal T.'yi gözaltına aldı.

470 LİRA PARA CEZASI

Gayrettepe'de bulunan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde haklarında işlem yapılan Harun T.'ye 'Tehlikeli araç kullanmak', 'Emniyet Şeridini ihlal etmek' ve 'Trafik kurallarına uymamak' maddelerinden toplam 470 lira para cezası kesildiği öğrenildi. Bu cezalar karşılığında Harun T.'nin ehliyetine 60 ceza puanı yüklenmiş oldu. Ayrıca şüpheli hakkında karayolunda trafiği tehlikeye düşürmek suçlarını düzenleyen TCK'nın 179/2 maddesi gereği işlem yapıldığı belirtildi. Bu suçun karşılığı olarak 6 ay ile 2 yıl arasında hapis cezası gerekiyor.



GÖRÜNTÜLERİN ESKİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİLER

Emniyet Müdürlüğü'nden çıkışta basın mensuplarına konuşan Harun T., görüntülerin eski olduğunu iddia etti. Daha önce de birçok kez polis tarafından yakalandıkları öğrenilen şüphelilerden Harun T., "Bu görüntüler eski görüntüler. Onlarla ilgili hakkımızda işlem yapılmıştı. O zamandan beri kimsenin hayatını tehlikeye atmıyorum. " dedi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler Kurtköy, Yenişehir polis karakoluna gönderildiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

ÇÇ:

BUNLAR AKP Lİ UYUŞTURUCU İÇEN PİSLİKLER

7
16
yanıtYanıtla
SİİRTLİ:

BİZ VATANDAŞ OLARAK BUNLARDAN ŞİKAYETÇİYİZ NİYE İNSANLARIN HAYATINI DEFALARCA TEHLİKEYE ATAN BU İNSANLARI TUTUKLAMIYORSUNUZ. İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ OLMAMALI .

17
0
yanıtYanıtla
:

KENDİNİZ GEBERİN DE BAŞKALARI SİZİN YÜZÜNÜZDEN ÖLECEKLER

16
0
yanıtYanıtla
1:

TİPE BAK YA TAM BİR AT HIRSIZI .

13
0
yanıtYanıtla
makasçı:

Harun candır, ona dokunmasınlar. . .

0
13
yanıtYanıtla
bir:

Trafikten defolun gidin. Ahmak cellatlar. Avanak herifler.

yanıt6
yanıt0
Ramazan:

90 km lik yolda 149 Km hizla radar a girdim 4 sene önce 260 TL ceza yazdilar. Adamlar istanbul trafiginde cellat gibi Makas atiyorlar 470 TL ceza kesiliyor. Makas atmakla o kadar kisinin malini canini tehlikeye atiyor. Nedir bu 470 TL ceza Nerede bu adalet. 470. 000 TL olmasi lazim bu cezanin ve Trafikten Men edilmesi lazim Makasci degil Trafik Magandalari

12
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Tam akp li tipi var. Kesin paralel yapmışdır demiştir.

2
9
yanıtYanıtla
ana gibi yar olmaz:

senin yorumuna öyle bir şey dedimki: tv de çıksa ulusal bir kanala 3 gün belgesel yayınlatırlar. anladın umarım.

yanıt3
yanıt1
adem:

Bunlarin ait oldugu yer Bakirköy Akil Hastahanesi , topluma karsi sorumsuz , cocuksu ve zararlilar . Akil Hastahanesinde arabacilik oynasinlar

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title