Haberler

İngiltere'de Yayınlanan İzdivaç Programında Çiftler Soyunup Yatağa Giriyor

Güncelleme:

Birbirlerine talip olan çiftlerin kısa bir süre sohbet ettikten sonra soyunup yatağa girdiği izdivaç programı izlenme rekorları kırıyor.

Ülkemizde de yayınlanan ve skandalların eksik olmadığı izdivaç programının değişik bir formatı İngiltere'de yayınlanıyor. Çiftlerin tanıştıktan bir kaç dakika sonra bir birlerini iç çamaşırlarına kadar soydukları TLC's Undressed programı, kısa sürede en çok izlenen programlar arasına girdi.

SOYUNUP YATAĞA GİRYORLAR

Programda taliplerini arayan çiftlere soyunduktan sonra yatağa girmeleri söyleniyor ve üzerlerinde bulunan ekranda ortaya görünen samimi sorulara cevap vermeleri isteniyor.


"İLK BAŞLARDA KORKU VE ENDİŞE YAŞARSINIZ"

Programa katılanlardan biri de 62 yaşındaki bayan polis memuru Jackie Murray... Programda yaşadığı anları başına gelen en güzel olaylardan biri olarak nitelendiren Murray, "İlk başlarda biraz korku ve endişe yaşarsınız ama; bu dürüst bir kişi ile tanışmanın en iyi yollarından biridir. Daha önce tanışma sitelerin üye oldum. Ancak oradaki adamlar sadece özel yerlerinin resimlerini gösteriyorlardı ve bu bana sıkıcı geldiği için vazgeçtim" dedi.


"HİÇBİR ŞEYİNİZİ GİZLEMİYORSUNUZ"

Katıldığı program konseptinin ortak zaafiyet ve samimiyeti test etmek için tasarlandığını söyleyen Murray, "Vücut ölçün ne olursa olsun programda insanlar ilk olarak bir birlerinden soyunmalarını istiyor. Bu yüzden zaafyetiniz hemen ortaya çıkıyor ve bu sizi oyun sahasına koyuyor. Bu yüzden taklit yapmak için yer olmadığı için hiçbir şeyinizi gizleyemiyorsunuz. Bir insanın zaafiyetini görmeden onunla uzun süreli bir ilişki yaşayamazsınız" şeklinde konuştu.


BİRBİRLERİNE SÖZ VERDİLER

Murray ve ve programdaki 52 yaşındaki partneri program esnasında bir birleri ile o kadar iyi anlaştılar ki programdan sonrada görüşmek için bir birlerine söz verdiler.

Çiftlerin yatağa çıplak girdiği program izlenme rekoru kırıyor;



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

Ağır Abi:

Ahlaksızlığın da ötesi babaa. . . . . Bizi bozar Yüce Allah''ım uzak tut bizi böyle edepsizlerden yarabbim

30
0
yanıtYanıtla
renas:

lan bu nerde bende gidim

13
5
yanıtYanıtla
TİKSİNÇ ŞEY...ÖÖÖÖĞĞGGHH.:

BU İĞRENÇLİĞİ BİRİNCİ HABER OLARAK VERMENİNİ AMACI NEDİR . RTÜK UYUYORMU

9
1
yanıtYanıtla
HALA BİLMEYEN SIĞIR VAR MI:

BURADAKİLER DE KAMERA ARKASINDA AYNI İŞİ YAPIYOR

8
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

ALLAH HEPİNİZİN BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN İNŞALLAH! İNSANLIK NEREYE GİDİYOR? HAYVANLARDAN BETER OLMAYA BAŞLADILAR! BUNLAR KIYAMET ALAMETLERİ DÜNYANIN SONU GELMEYE BAŞLADI! EYY İNSANOĞLU KENDİNİ TOPARLA ARTIK YETER BU KADAR HAYSİYETSİZLİK. . .

6
1
yanıtYanıtla
malcom x:

bence birde vurmalı bakalım uyum sağlıyormu adına yada içsel nasıl olacak gibisinden :)

2
2
yanıtYanıtla
coni:

oralarda yasasadim keske adimi bile degistirirdim

1
3
yanıtYanıtla
Serkan:

Ten uyumu çok önemli onu test ediyorlar...

0
2
yanıtYanıtla
gerçek:

daha iyisini yaparsak kesin avrupa tarafından beğeniliriz, ve avrupaya girme olanağımız artar

1
1
yanıtYanıtla
SEYİT:

Bizim yorumcular Hemen Din İman Siyasetten Başladılar yine. Oğlum Onlar Zaten Kafir Elin Gavurunu senmi Adam Edeceksin

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title