Haberler

İMKB Yibo Geleneksel Sergisini Açtı

Erzurum Oltu İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu YİBO, 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı Görsel Sanatlar, Teknoloji Tasarım ve Anasınıfı Yılsonu Sergisi açtı.

Erzurum Oltu İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu YİBO, 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı Görsel Sanatlar, Teknoloji Tasarım ve Anasınıfı Yılsonu Sergisi açtı. Okulun girişindeki salona açılan sergide okul öğrencilerinin yıl içerisinde hazırlamış oldukları çalışmalar görücüye çıktı.

Atık malzemeler kullanılarak tasarlanan değişik çalışmalar, davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni Hamdi Soy, düzen kuşağı, grup kuşağı ve yapım kuşağı olarak 3 farklı alanda yapılan çalışmaların 6-7 ve 8. sınıfların çalışmaları olduğunu belirtti.

İMKB YİBO Müdürü Osman Yeşilyurt ise, öğrencilerinin bir yıl boyunca yapmış olduğu el emeği göz nuru çalışmaları her yıl olduğu gibi bu yılda sergilendiklerini söyledi.

Bu arada serginin açılışı İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu tarafından yapılırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş ve İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan da sergilenen çalışmaları dikkatle inceleyenler arasındaydı.

Serginin açılışının ardından davetlilere okul idaresince bir ikramda verildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title