Haberler

İlkadım'da İkbal Gürpınar Rüzgarı

İlkadım Belediyesi ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı'nın (TÜRKAV) katkılarıyla Sevgi Park'taki iftar çadırında düzenlenen Ramazan Geceleri'nde İkbal Gürpınar rüzgarı esti.

İftar çadırını hıncahınç dolduran vatandaşların yoğun iğlisi ve tezahüratları eşliğinde sahneye çıkan Gürpınar, sevenlerini mest etti. Geceye damgasını vuran Gürpınar'ı dinlemeye gelenler arasında İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve eşi Lütfiye Demirtaş, Başkan Yardımcısı Ahmet Seven, Başkan Danışmanı Şerif Mırık ve Şişko Nuri olarak bilinen Türk sinemasının sevilen karakteri Sıtkı Sezgin de yar aldı.

Gürpınar, söyleşileriyle, başından geçen hayat hikayelerini izleyenlerle paylaştı. Başarıya ulaşmanın yollarını, zorluklar karşısında nasıl mücadele edilmesi gerektiğini ve kendi hayatına dair yaşadığı ne varsa sevenlerine aktaran Gürpınar, izleyiciler arasında seçtiği bir bayan üzerinde düş orucunun uygulamalı anlatımı büyük beğeni aldı. İkballe Diyar Diyar program çekimlerinde reyting rekorları kıran Samsun'un Kapaklı köyünde yaşayan Selahattin Can'la sahnede sanat güneşi Zeki Müren'in eserini okuyan Gürpınar, izleyenlerden büyük alkış aldı. Mutlu Aile Mutlu Yuva Projesi hakkında sevenlerinde gerekli özveri ve desteği isteyen Gürpınar, "Böyle bir organizasyon ile beni sizlerle buluşturan mutlu bir gecede mutlu bir aile olmamıza vesile olan Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a teşekkür ediyorum" dedi. Yaklaşık 2 sat süren söyleşi, şiir dinletisi ile düşündüren, fıkralarıyla güldüren, söylediği ilahiler ile ağlatan İkbal Gürpınar'ın Vatan şiiri ayakta alkışlandı. Son albümünde yer alan eserlerini sevenleri ile paylaşan Gürpınar, "Birlik olalım ve ülkemizi sahip çıkalım" mesajı verdi.

Programı ilgiyle izleyen vatandaşlar, şiirlerin sultanı İkbal Gürpınar ile fotoğraf çektirmek için de adeta birbirleriyle yarıştı.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Gürpınar'ı ağırlamaktan duyduğu memnuiyeti dile getirerek, "İyi ki bizleri kırmayıp Samsun'a geldiniz. Ramazan etkinliğimizde yer alıp ruhumuzun, gönlümüzün pasını sildiniz. Şiirleriniz ve söyleşileriniz bizleri alıp başka bir boyuta götürdü. Ben size sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum" diye konuştu.

Osmanlı döneminde uygulanan askıda ekmeğin modernize edilerek günümüze şartlarına uyarladıklarını anlatan Başkan Demirtaş, "ekmeğini paylaş.org" internet sitesinden herkesi bağış yapmaya davet etti.

Gecenin finalinde ise Başkan Demirtaş ve eşi Lütfiye Demirtaş, İkbal Gürpınar'a plaket takdiminde bulundular. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlkadım Belediyesi Necattin Demirtaş Gürpınar Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title