Haberler

İlhan Aküzüm, Başkan Nevzat Bozkuş'u Ziyaret Etti

Güncelleme:

Eski Turizm Bakanı ve Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı İlhan Aküzüm, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u makamında ziyaret etti.

Eski Turizm Bakanı ve Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı İlhan Aküzüm,

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u makamında ziyaret etti.

Eski Bakan İlhan Aküzüm, Belediye Başkanlığı'nın şehirde yaptığı çalışmaların sevindirici olduğunu söyledi.

Başkan Nevzat Bozkuş'un makamında gerçekleşen ziyarette konuşan İlhan Aküzüm ; " Kars'ta güzel gelişmeler oluyor. Şehir adeta yeniden inşa ediliyor. Belediye Başkanımız çalışıyor. Bizler belediye çalışmalarına destek olmalıyız. Çünkü bu kentte yapılan her şey bizler için yapılıyor" dedi.

Belediye Başkanı

Nevzat Bozkuş'ta, İlhan Aküzüm'ün 1983-1991 yılları arasında iki dönem (17 ve 18 dönem) Anavatan Partisi'nden Kars Milletvekili seçildiğini, Rahmetli Turgut Özal ve Yıldırım Akbulut'un Başbakanlığı'ndaki hükümetlerde Turizm Bakanı olduğunu ve

Mesut Yılmaz Başbakanlığı'ndaki hükümette ise Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yaptığını ve İlhan Aküzüm'üm bakanlık yaptığı dönemlerde Kars'a önemli katkıları olduğunu vurguladı.

Başkan Bozkuş'un makamında gerçekleşen ziyarette genelde Kars konuşuldu. Başkan Bozkuş, Kars'ta yapılan yatırımlar ve projelerle ilgili eski Bakan İlhan Aküzüm'e bilgiler verdi.

İlhan Aküzüm'de Kars"ın artık önünün açıldığını kaydetti.

Çayların içildiği, Kars'ın konuşulduğu ziyaret sonrasında Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, eski Turizm ve Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı İlhan Aküzüm'e bir plaket verdi.

İlhan Aküzüm'ün Başkan Bozkuş'u ziyaretinde MHP'li eski Belediye Başkanı Tuncay Mutluer ve Yaver Belet'te yer aldı. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Bozkuş İlhan Aküzüm Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title