Haberler

İl Müftüsü Mustafa Çağrıcı İle Hoş Sohbet

Çatalca Belediyesi Tarafından Organize Edilen Ve İlki Düzenlenen Ramazan Etkinliklerinin İlk Akşamında Hüner Coşkuner Çatalcalılara Keyifli Bir Gece Yaşatırken, Etkinliklerin İkinci Akşamında İse Sohbet Programı Vardı.

Çatalca belediyesi tarafından organize edilen ve ilki düzenlenen ramazan etkinliklerinin ilk akşamında hüner coşkuner çatalcalılara keyifli bir gece yaşatırken, etkinliklerin ikinci akşamında ise sohbet programı vardı. İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı'nın konuşmacı olarak katıldığı sohbet programında Çatalcalılar İstanbul Müftüsü Çağrıcı tarafından bilgilendirildiler.

Çatalca Belediyesi Ramazan Etkinliklerinin ikinci akşamı yine çocuklara yönelik yarışmalarla başladı. Şişme adamlar ve palyaçolar tarafından eğlendirilen çocuklar, birbirinden değişik yarışmalarla da hep beraber oyunlar oynadılar. Ardından Uludağ Üniversitesi Tiyatro Bölümü öğrencileri tarafından Karagöz ve Hacivat ile Aşuk ve Maşuk sahne aldı.

Tüm izleyicilerin yanı sıra en çok çocukların keyifle izlediği gösterilerin ardından yine aynı ekip tarafından orta oyunu sergilendi. Bu şekilde süren programın ilk bölümünün ardından, ikinci bölümde İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı vardı. Bilinçlendirme ve bilgilendirme kapsamında düzenlenen sohbet programında İstanbul Müftüsü Çağrıcı tarafından dinler tarihi, İslam tarihi gibi konular izleyicilere aktarıldı.

Ramazan ayında birlik ve beraberliğin daha sağlam temeller üzerine oturtulması ve devam ettirilmesi hususunda da önerileri olan İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı'ya sohbet sonrasında Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından çiçek takdim edildi. Çatalca'ya gelerek bilgilerini paylaşan Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı'ya, Başkan Cem Kara tarafından Çatalca halkı adına teşekkür edildi. Program sonrasında İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve vatandaşlar bir araya gelerek sohbet ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title