Haberler

Murat Kadıoğlu, Şebnem Schaefer ile Görüntülendi

Güncelleme:

Simge Tertemiz ile boşanma davası süren Murat Kadıoğlu, eski aşkı Tertemiz'in meslektaşı ve arkadaşı Şebnem Schaefer'a geri döndü.

Simge Tertemiz, geçtiğimiz ağustos ayında eşi Murat Kadıoğlu'nun kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle, 2 yaşındaki oğlu Nail Kayra'yı da yanına alarak annesinin evine yerleşti.

Daha önce de evliliğinde sorunlar yaşayan Tertemiz, evi terk ettikten hemen sonra eşiyle boşanmak için mahkemeye dilekçe verdi.
Manken eşi Simge Tertemiz ile boşanma davası süren işadamı Murat Kadıoğlu, hafta sonunda manken Şebnem Schaefer ile Nişantaşı'ndaki Scotch isimli mekandaydı.

SCHAEFER İLE KADIOĞLU KULÜPTEN BİRLİKTE AYRILDI

Samimi bir şekilde eğlenen çift, kulüpten sabaha karşı 05:20 sularında ayrıldı. Çıkışta Kadıoğlu'na ait Porsche marka araca binen ikili, karanlıkta kayboldu.

"ŞEBNEM'LE MURAT'I BEN TANIŞTIRDIM"

Olayı öğrenen Simge Tertemiz, eşi Kadıoğlu ve Şebnem Schaefer'ı kendisinin tanıştırdığını söyledi. Tertemiz, "Bundan yaklaşık 5 sene önce Edirne'de bir defileden sonra ikisini ben tanıştırdım. Biz Murat'la sevgiliyken ayrıldığımızda da ikisi sevgili olmuştu.

"ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Şebnem çok yakın olmasa da sonuçta arkadaşımdı. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Onları Allah'a havale ediyorum. Madem böyle olacaksa Murat Kadıoğlu davalara gelsin.

"NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR, ANLAMIYORUM"

İlk duruşmamız 7 Ekim'deydi gelmedi ve bir gün sonrasına ertelendi. O duruşmaya da katılmadı. Şimdi 24 Ocak'a ertelendi. Gerçekten ne yapmaya çalışıyor, anlamıyorum" diye konuştu. Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Şebnem Schaefer Simge Tertemiz Nişantaşı Kadıoğlu Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title