Haberler

İdil Biret Ataşehir'e Konuk Oldu

Güncelleme:

"Ustalar Ataşehir'e Ses Veriyor" projesi kapsamında, dünyaca ünlü piyanist İdil Biret Ataşehirlilerle buluştu.

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan "Ustalar Ataşehir'e Ses Veriyor" projesi kapsamında, dünyaca ünlü piyanist İdil Biret Ataşehirlilerle buluştu.

Kerem Görsev Trio, Fahir Atakoğlu, Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu gibi ustaların sahne aldığı proje kapsamında düzenlenen konserler serisinde, piyanist İdil Biret Ataşehir'e konuk oldu.

Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde 2 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşen konsere; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman ve İsmail Kabakçı ile Ataşehirliler katıldı.

İdil Biret, Ataşehirliler için Chopin'in Andante Spianato Op 22, Nocturne Op. 55, No. 2 ve Etude Op 25 adlı eserlerini yorumladı.

Ataşehir Belediyesi Kültür İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen konser sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Battal İlgezdi, "Ataşehir'i kültürün ve sanatın merkezi haline getiriyoruz. Bu kapsamda ustaların ağırlandığı "Ustalar Ataşehir'e Ses Veriyor" konserleri, önümüzdeki aylarda da tüm hızıyla devam edecek" dedi.

Konser sonrasında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, piyanist İdil Biret'e plaket ve çiçek verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Battal İlgezdi Kerem Görsev İdil Biret Ataşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title