Haberler

İbrahim Tatlıses Aslında Iraklıymış!

Güncelleme:

Ünlü şarkıcının aralarında 20 yaş fark olan kardeşi Hüseyin Tatlı, Rudaw'a konuştu. Tatlı, büyükbabalarının Irak'tan, Urfa'ya geldiğini söyledi.

Hüseyin Tatlı, geçtiğimiz günlerde "Sanat Evi"nin (Malî Huner) daveti üzerine Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkenti Erbil'e geldi. Rûdaw'a konuşan Hüseyin Tatlı, aralarında 20 yaş fark olan ağabeyinin durumu hakkında, "Sağlık durumu çok ciddi. Ankara'da özel bir hastanede tedavisi devam ediyor. Kardeşim Mahmut ona refakat ediyor." dedi.

"ASLEN BURALIYIZ"

İbrahim Tatlıses, önceki konuşmalarında Arap bir babadan ve Kürt bir anneden doğduğunu söylese de, kardeşi Hüseyin Tatlı şunları söyledi:

"Büyükbabam Güney Kürdistan'dan Urfa'ya göç etmiş. Yani, baba tarafımız aslen Güney Kürdistanlı, anne tarafımız ise Urfalı. Yani aslında aslen buralıyız."

Babaları vefat eden Tatlıses'in annesi Leyla Tatlı ise İstanbul'da küçük oğlu Hüseyin Tatlı ile yaşıyor.

ŞIKAR MAMED: İNKAR ETMEDİ!

Sanat Evi'nin sahibi Şıkar Mamed ise uzun yıllardır Tatlıses ailesi ile yakın dostluğunun devam ettiğini belirtti.

Şıkar Mamed, daha sonra şunları anlattı:

"İbrahim ilk kez 2005 yılında Güney Kürdistan'a geldi. Basın toplantısı yapmadan önce, basın mensuplarına Kürtlük'le ilgili soru sorulmamasını rica etti. Çünkü Türkiye'de onun için sorun çıkartılacağı belirtilmişti. Basın mensupları da bu durumu çok büyüttü. İbrahim hiçbir zaman Kürt olduğunu inkâr etmedi. Bütün dünya da onun Kürt olduğunu biliyor. Ancak Tayyip Erdoğan'a olan yakınlığından dolayı sorun çıkartılmasını istemedi."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Şanlıurfa Irak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (201)

ZAZALAR TÜRK''TÜR:

ZAZALAR TÜRK''TÜR. . . BİLMEYEN ÖNCE ARAŞTIRSIN. . .

46
58
yanıtYanıtla
VatanseverMobil-IOS:

Şırnaklı Şırnaklı. Dünyayı Türkler Yönetti Yüzyıllarca. Kürt diye bir Irk yoktur. Zavallı adam zavallısınız. Korkaksınız. Kuvvetli oldumu her türlü pislik yapar,tek oldumu kuzu olursunuz. Batıda sürü gibi 4-5 li dolaşırsınız.

31
63
yanıtYanıtla
ZAZA:

Zazalar her daim Türk soydaşların yanında. Türkçe konuşur Türkçe yazar başka dil bilmiyoruz tanımıyorum.

38
47
yanıtYanıtla
ulubatli 43:

Güney kurdistan neresi be adam? Ya bunlarda hain mis haram olsun cd lerine verdigim paralar!

60
22
yanıtYanıtla
Şırnaklı:

türk diye bir ırk yok zaten hepiniz toplamasınız :)

27
55
yanıtYanıtla
ZAZALAR TÜRK''TÜR:

ZAZA OLANLARA ARKADAŞLARA SESLENİYORUM. . . BU NE İDÜ BELİRSİZ BİR IRK SİZİ KANDIRIYOR. SAKIN KÜRTÇE ÖĞRENEREK ASİMİLE OLMAYIN. . . SİZLER TÜRK''SÜNÜZ BUNU BÖYLE BİLİN. . . TÜRK OLARAK DÜŞÜNÜN VE HAREKET EDİN ÇOK YAKINDA HER ŞEY İSPATLANACAK. . !!!ARAŞTIRMALAR SÜRÜYOR. . .

36
44
yanıtYanıtla
Zaza Kürdü:

"Aslını inkar eden bizden değildir" Hadîs-i Şerif

40
27
yanıtYanıtla
ZAZA TÜRKÜ:

Aslını İnkar eden Bizden değildir. İbrahim Tatlıses Ana tarafından kürt baba tarafından ise Türk Oğlu Türktür.

23
42
yanıtYanıtla
55:

Ne kürdistani lan irak orasi adam gibi haber yapin

34
24
yanıtYanıtla
Diyarbakırım:

Irakın Kuzeyi deyinsenize güney kürdistan diye bir yermi var

27
22
yanıtYanıtla
Tüm 201 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title