Haberler

Husiler Suudi Arabistan'ı Açıkça Tehdit Etti

Güncelleme:

Yemen'de Husilerin yönetim kurulu üyesi Dayfallah Şami, "Arabistan kara harekatı kararı verirse Yemen, onların bulundukları son toprak olur. Gazze'ye bombalar atılırken neredeydiler." dedi.

Yemen'de Husilerin partisi Ansarallah Yönetim Kurulu üyesi Dayfallah Al Şami, Yemen'deki durumu değerlendirdi. Şami, "Suudi Arabistan kara operasyonuna karar verirse Yemen, onların bulunduğu son toprak olacak. Birleşik Arap Silahlı Kuvvetleri'nin oluşturulması kararı, hakları çiğnenmiş Arap halklarının çıkarlarını hiçbir şekilde korumuyor. İsrail ordusunun sivilleri bombaladığı Gazze'ye bakın. Nerde Arap ordusu? Nerde birlikleri? Hiçbir Arap ordusu, Filistin halkını kurtarmak istemiyor." dedi.

ORTADA YALAN HABERLER VAR

Rusya'nın resmi haber ajansı Sputnik Arabic'in haberine göre Suudi Arabistan ve müttefiklerinin sivillerin evlerini vurduğunu, kadınların ve çocukların enkaz altında kalmasına yol açtığını belirten Sami, medyanın ise sahte haberlerle dolu olduğunu söyledi.

"BULUNDUKLARI SON TOPRAK OLUR"

"Al-Arabiya ve Al-Cezire, Yemen'de silahlı güçlerin üslerinin vurulduğuna dair yalan haberler yapıyor" diyen Sami, şöyle devam etti:

"Yemen hava savunması, bu sabah, başkent Sana yakınlarında bir Suudi savaş uçağını vurdu. Suudi Arabistan ve müttefikleri, kara operasyonuna karar verirse, Yemen onlar için, bulundukları son toprak olacak. Onlar için tam bir yenilgi anlamına gelecek. Yemen halkı, hangi silahlara sahip olursa olsun hiçbir düşmanın, topraklarımıza girmesine izin vermez. Her bir erkeğimiz silah kullanabiliyor, her bir erkeğimiz ailesini korumak için düşmana vahşice saldırmayı biliyor. Suudi Arabistan, 2010'da Yemen'de kara operasyonuna girişmişti, ancak kısa sürede pişman olarak geri döndü ve uluslararası örgütlerde histerik bir şekilde tehditlere başladı. Bize karşı başlattıkları savaş, sadece halkımızı güçlendirdi. Milis güçler ve ordu, tek bir çatı altında birleşti.

ARAP ORDUSU GAZZE'Yİ NEDEN KORUMUYOR

Birleşik Arap Silahlı Kuvvetleri'nin oluşturulması kararı, hakları çiğnenmiş Arap halklarının çıkarlarını hiçbir şekilde korumuyor. İsrail ordusunun sivilleri bombaladığı Gazze'ye bakın. Nerde Arap ordusu? Nerde birlikleri? Hiçbir Arap ordusu, Filistin halkını kurtarmak istemiyor. Şarm El-Şeyh'te toplanan bakanlar, bugün, İsrail'e desteklerini sergilediler. İsrail, tüm Arap uluslarına kıyasla kendi halkını çok daha iyi koruyor."


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Filistin İsrail Gazze Yemen Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (142)

azerbaycanli ramin:

kim ne derse desin. şiilerin yemeni karşısında bir kaç güne birleşen araplar yüzyıllardır bu kadar hızlı birleşmemişdir. emrin abdden geldiyi çok açık. hiç sorgulamıyormusunuz neden IŞİDe qarşı bu kadar hızlı ve zamanında niye birleşmediler. neden türkiye aylarca IŞİDi eğitti ve silahlandırdı önünü görmeden. her defa abdnin tezgahına düşmek bu kadar mı hoşunuza gidiyor. erdogan emir kuluysa siz kimsiniz ey erdogana oy veren sünniler. bakın ey gözel insanlar. iran bize düşman dogru. ama düşmanımız bu kadar mert iken, korkusuzken, abdnin bölgede tek sindirimediyi ülkeyken bu erdoganın ve arap diktator kardeşlerinin siyonist siyasetlerine qurban edilmemesi üçün en azından bir iki dua edin. iran katı ve inatkar bir düşman, tamam. ama abdnin ve israilin kölesi olmaktansa iranin yanında olmak çok daha qururlu ve şereflidir.

277
72
yanıtYanıtla
harekatmobilWeb@haberler.com:

Husiler ınş kazanir

128
1
yanıtYanıtla
TR61:

HUSİ ne demek. . . HZ. HÜSEYİN i seven demek. . . eyy EHLİ BEYT in yolundan sapmış sapık yezidler. . .

105
3
yanıtYanıtla
bilinçli Mobil-ANDROID:

adamlar haklı Amerika uşakları işte ne olacak....

71
2
yanıtYanıtla
ZAZA:

KOMİNİZME karşı SUNNİ İTTİFAK ŞART. şiicilere hayır. Sunni islam bunları her türlü yener israile irana güvenmeyin ne mutlu Türk islam halkına.

7
54
yanıtYanıtla
emekli:

HUSİLER HAKLIDIR. . . EMPERYALİZM KÖPEKLERİ HAKSIZDIR. İSRAİL E BU ARAP SUUDİ KÖPEKLERİ ORDUSU NİYE SALDIRMIYOR. ACABA

60
0
yanıtYanıtla
exmobilWeb@haberler.com:

vay be abd ve yahudiye yalakalık

55
1
yanıtYanıtla
sibel:

suudiler ve abd liler ortak çıkarlar için omuz omuza savaşıyor. Eroğan da onlara yardım ediyor

41
6
yanıtYanıtla
misafir:

işte doğrusu ve en mantıklısı bu yorum. . .

yanıt2
yanıt0
Alevi:

10 taNE arap ülkesi müslüman uOan şii''lere karşı savaşıyor, Filistin oldumu gıııkları çıkmıyor. Ben Husileri destekliyorum. Allah yardımcıları olsun.

34
3
yanıtYanıtla
Tüm 142 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title