Haberler

Hürrem Sultan Ölecek Mi?

Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl'ın bu haftaki bölümüne Hürrem Sultan'ın ortadan kayboluşu damgasını vuruyor.

Ekranların en çok seyredilen dizilerin Muhteşem Yüzyıl'ın bu haftaki bölümüne Hürrem Sultan'ın ortadan kayboluşu damgasını vuruyor.

Her hafta heyecanın giderek arttığı Muhteşem Yüzyıl'da bir önceki bölümde Hürrem Kanuni'ye resti çekmiş ardından kapıyı onun suratına kapatması bardağı taşıran son damla olmuştu. Kanuni, haddini aşan Hürrem Sultan'ı haremden kovmuştu.

Yeniden Kanuni'den ve çocuklarından ayrı kalmak zorunda kalan Hürrem, saraya geri dönmek için çareler aramaya başlamıştı. Bu fırsatı iyi değerlendiren Valide Sultan da elindeki bütün kozları oynayarak Hürrem'i tamamen ortadan kaldırmak için İbrahim ile işbirliğine gitmişti. Dizinin yeni bölümünde heyecanı arttıran sahnelerden biri de Hatice'nin İbrahim'in mektubunu okuyup okumama konusunda düştüğü kararsızlık ve bu yönde atacağı adım olmuştu.

Bir önceki bölümde Pargalı'nın elinden son anda kurtulan Hürrem Sultan ölümün kıyısından dönmüş, kaçarken de ıssız ormanda kaybolmuştu. Bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümde Hürrem Sultan, yaralı bir halde can çekişiyor. Başta Kanuni olmak üzere bütün Saray Hürrem Sultan'ın nerede olduğunu bulmanın telaşındadır. Kanuni Sultan Süleyman, Hürrem Sultan'ın başına bir şey gelmeden ona bir an evvel ulaşmanın derdiyle yanıp tutuşmaktadır. Acaba Hürrem Sultan ölmeden bulunabilecek mi? Valide Sultan'ın hayali gerçek olup Hürrem ebediyen ortadan kalkacak mı?

Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası Muhteşem Yüzyıl'ın 42. Bölümü ile 11 Ocak Çarşamba akşamı Star TV ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kanuni Sultan Süleyman Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title