Haberler

Honaz Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coşkusu

Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu 2012-2013 eğitim yılı mezuniyet töreni, Honaz Göz mevkinde yapıldı.

Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu 2012-2013 eğitim yılı mezuniyet töreni, Honaz Göz mevkinde yapıldı.

Mezuniyet törenine Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Kocabaş ve Kaklık Belediye Başkanları'nın yanı sıra, Acıpayam MYO Müdürü Turgut Tok, akademisyenler, öğrenciler ile yaklaşık üç bine yakın veli ve vatandaş katıldı. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı yaptığı konuşmada, "Mezun olan öğrencilerimiz ülkemizin aydınlık geleceğinin güvenceleri olarak okullarını bitirdiler. Geleceğimizi şekillendirecek bu genç değerleri ülkemize birlikte kazandırdık. Honaz'da eğitimin kalitesi, rekoltesi yüksek. Mezun olan öğrencilerimiz istihdam anlamında Denizli gibi olumlu imkanlar sunan bir ilden mezun olarak buradan ayrılıyorlar. Senatomuz ile yaptığımız çalışmalar neticesinde Honaz MYO'da eğitim süresini üç yıla çıkartacağız" dedi.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ise Honaz'ın gelişmiş bir ilçe olarak yine güzelliklere imza attığını, mezun olan öğrencilerin Honaz Meslek Yüksekokulu'nda nitelikli öğrenim görerek Denizli'ye ve tüm Türkiye'ye faydalı olacaklarına inandığını söyledi. Törende okul ve bölüm birincilerine hediye ve diplomaları protokol üyeleri tarafından verildi. Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Oğuz, Karadeniz tarafından Başkan Devecioğlu'na, okula ve eğitime katkılarından dolayı bir plaket takdim edildi.

Törende mezun olan 800 öğrenci geleneksel olarak keplerini havaya fırlatarak, hem birbirlerinden ayrılmanın hüznünü hem de diploma almanın mutluluğunu yaşadılar. Denizlili sanatçı Efe'nin konseri ve sahne şovu ile devam eden mezuniyet töreni, öğrencilerin folklor ve dans gösterileri ile devam etti. Okulda dereceye giren öğrencilere ve mezunlara ise belgelerinin takdim edilmesinin ardından yaş kütüğüne plaket çakıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pamukkale Üniversitesi Turgut Devecioğlu Denizli Honaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title