Haberler

Hitit Crane Çözümleri Konferansı'na Yoğun İlgi

Güncelleme:

Hitit Crane Çözümleri kullanıcıları İstanbul'da buluştu.

Uluslararası Hitit Crane Çözümleri Konferansı 26-28 Eylül tarihleri arasında Hitit Bilgisayar ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleşti. SimpliFlying'in CEO'su Shashank Nigam'ın konuşmacı olarak katıldığı konferans yoğun ilgi gördü.

Hitit Bilgisayar, 2004 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlemekte olduğu "Hitit Crane Çözümleri Konferansı"nı bu yıl İstanbul'da gerçekleştirdi.

26-27-28 Eylül 2012 tarihlerinde yapılan konferansa ilgi büyüktü. Hitit Crane çözümlerinin kullanıcılarını bir araya getiren etkinliğe bu yıl da Karaipler'den Australya'ya dünyanın dört bir yanından katılım oldu. Aegean Airlines, Aerosvit Ukranian Airlines, AIMIA Avustralya, AIMIA Dubai; Air Caraibes, Borajet, Egyptair, Etihad Airways, Icelandair, IDO, Mahan Air, Malaysia Airlines, Middle East Airlines, Öger Turk Tur, Pegasus Havayolları, Qatar Airways, Qatar Telecom, Royal Jordanian Airlines, SunExpress, TAP Portugal and Türk Hava Yolları bu senenin katılımcıları arasında yer aldı.

Açılış konuşmasını Hitit Bilgisayar kurucu ortaklarından Hakan Ünlü'nün yaptığı, Icelandair adına Ingibjörg Asdis Ragnarsdottir'in, Middle East Airlines adına Sawsan Kayssi'nin, Pegasus Airlines adına Şükrü Can'in konuşma yaptığı etkinlikte Hitit, Crane TDP servislerini anons ederken Hakan Ünlü, "Hitit Crane çözümleri ile uçtan uca çözüm sağlarken Crane TDP ile müşterilerimize yepyeni imkanlar vermeği amaçladık" dedi.

Middle East Airlines Loyalty Program Yöneticisi Sawsan Kayssi "Her sene organize edilen Hitit Crane Konferansı bütün Crane kullanıcıları için büyük önem taşıyor; bu toplantı her yıl sadakat yönetimine ilişkin görüşlerimizi paylaştığımız bir ortam. Sunumların çeşitliliği ve kalitesi ile gerçekten bu çok başarılı bir organizasyon oldu. Herşey için ve özellikle misafirperverlikleri için Hitit ailesine çok teşekkür ediyor ve gelecek yılın konferansını dört gözle bekliyorum' dedi.

SimpliFlying'in CEO'su Shashank Nigam konuşmacı olarak katıldı.

Konferansa sosyal medyada markalaşma ve müşteri hizmetleri stratejileri konularındaki çalışmaları ile havayolları endüstrisinde önemli bir yer edinmiş SimpliFlying'in CEO'su Shashank Nigam konuşmacı olarak katıldı ve müşteri yönetiminde sosyal medyanın kullanımı üzerine tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

Hitit Crane Konferanslarının Hitit'in yol haritasının çizilmesinde çok önemli rol oynadığını ve özellikle de bu nedenle müşteriler tarafından katılımın her zaman çok yoğun olduğunu belirten Hitit Bilgisayar Genel Müdürü Nur Gökman, "1994 yılından bu yana havayolları başta olmak üzere müşterilerimize uçtan uca yazılım çözümleri ve servisleri vermekteyiz. Bu sene Crane TDP ile buna yeni bir boyut getirdik. IT çözümlerimiz ve servislerimizin ötesinde Crane TDP ile müşterilerimize artık bir eko-sistem sunuyoruz. Yüzlerce şirketin servislerine erişim imkanı sağlayacak Crane TDP seyahat sektöründeki bütün müşterilerimize yeni kapılar açacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aegean Airlines İstanbul Pegasus Eylül Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title