Haberler

Hisarcık'ta Bilişim Teknolojileri Sınıfı

Güncelleme:

Hisarcık'ta Cumhuriyet Ortaokulu'nda atıl durumdaki eski laboratuar sınıfı bilişim teknolojileri sınıfı olarak yeniden düzenlendi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet Ortaokulu'nda atıl durumdaki eski laboratuar sınıfı bilişim teknolojileri sınıfı olarak yeniden düzenlendi.

Cumhuriyet Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Kocaman, "5-6 yıldan beri kullanılmayan atıl durumdaki eski laboratuar sınıfında bulunan çeşitli kurumlardan temin edilen ve arızalı durumdaki 25 bilgisayar okulumuz Müdür Yardımcısı ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni İbrahim Sezer tarafından tek tek elden geçirilerek 13 bilgisayar çalışır duruma getirilmiştir. Ayrıca fiziki şartlarda iyileştirme yapılarak öğrencilerin hizmetine sunulmuştur. Artık bilişim dersleri bu sınıfta daha sağlıklı ve rahat bir ortamda işlenecek. Bilişim teknolojileri sınıfının açılmasına büyük çaba gösteren ve bir ay boyunca tüm bilgisayarların tamir ve bakımını yaparak çalışır duruma getiren okulumuz Müdür Yardımcısı ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni İbrahim Sezer'e ve Okul Müdürümüz Ali Bütün'e çok teşekkür ediyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Sezer Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title