Haberler

Herkes Şarkıcı Olabilir!

SON KLİPLERİNDE HAYRANLARINDAN GELEN İSTEK ÜZERİNE MUHAFAZAKAR BİR TAVIR TAKINDIĞINI SÖYLEYEN EBRU POLAT, 'HADİSE BANA ÖRNEK OLDU. ARTIK SEKSİLİĞİMİN ÜZERİNİ ÖRTMEYECEĞİM. TEPKİ ÇEKMEDEN DE HEM SEKSİ HEM DE BAŞARILI BİR SANATÇI OLABİLİRSİNİZ' DEDİ...

SEKSİ BİR KLİP ÇEKECEĞİM

Sezen Aksu'dan aldığım 'Seni Yerler' adlı parçaya Maldivler'de klip çekeceğim. Daha önce 2 klip çektim. O kliplerde daha kapalı ve muhafazakardım. Seksilikten uzak durmaya çalıştım. Çünkü zaten seksi bir bayansanız ve kliplerinizde dansınızla, kıyafetinizle de bunu yansıtıyorsanız, tepki alabiliyorsunuz. Fakat Maldivlerde çekeceğim klip, kıpır kıpır dansların olduğu seksi bir klip olacak.

HADİSE BANA ÖRNEK OLDU

Eski kliplerimde çok daha rahat ve seksiydim. Sonra hayranlarım üzerime çok geldi. 30 bin kişilik bir fan grubum var. Onlar, 'Ebru açık olmanı istemiyoruz' dedi. Bu beni biraz kısıtladı. Ben kapandım fakat Hadise bana örnek oldu. Seksi bir bayanın da başarıyı yakalayacağını gösterdi. Ben de seksiliğimin üzerini örtmemeye, artık bunu saklamamaya karar verdim.

SEZEN AKSU'NUN GÜVENİNE LAYIK OLMAYA ÇALIŞTIM

Hayatımda hiçbir şeye göstermediğim özeni bu albüme gösterdim çünkü bu albümde Sezen Aksu şarkıları var. Kendisinin bana duyduğu güvene layık olmalıydım ve bunun için çok çalıştım. Yaptığım işle konuşulmak için çok özen gösterdim ve sonuçta ortaya iyi bir albüm çıktığını düşünüyorum. Belki de içerisinde Sezen Aksu şarkısı olduğu için kimse albüm hakkında kötü yorumda bulunmuyor. Çok kaliteli olduğunu söylüyorlar. Biliyorsunuz Sezen Aksu güvenmediği kimseye şarkı vermez.

HERKES ŞARKICI OLABİLİR

Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Bir dönem avukatlık da yaptım. Avukatlık çok onurlu bir meslek ama bana göre değil. Ben şarkı söylemeyi çok seviyorum. İnsan kendini hangi meslekte mutlu hissediyorsa onu yapmalı. Şarkıcılık, oyunculuk nankör meslekler. 50 yaşına gelince bu meslekleri icra edemeyebilirsin. Belki yaşlandığımda mesleğimi yaparım. Bence avukat doktor hiç fark etmez. Yeteneği olan herkes şarkıcılık yapabilir.

BİZİM EV PARİS MODA HAFTASI GİBİDİR

Farklı bir kültür ve aile yapısından geliyorum. Ailem varlıklıydı. Ben çok küçük yaşlardan itibaren böyle büyüdüm. Genelde şarkıcıları küçümsüyorlar. İyi ve marka giyinemez sanıyorlar. Böyle bir kanının çok saçma olduğunu düşünüyorum. En iyi kıyafetleri giydim o yüzden bu konuda alt yapım var. Bizim ev Paris Moda Haftası gibidir. Annem, kardeşim, ben evde hep şık kıyafetlerle dolaşırız.

KORUMAM 7\24 YANIMDADIR

Bir bayan korumam var. Galatasaray kulübünde oynayan Semiha Karagöz. Evde, sokakta, işte 7\24 başımdadır. Bir ara eski erkek arkadaşıma karşı tedbir olsun diye koruma tutmuştum. Şimdi hep yanımda. Erkek korumaya karşıyım, bayan olursa iki arkadaş gibi oluyorsunuz.

İKONCAN OLMAK İSTEMİYORUM

Ben imaj-maker gibiyim. Moda konusunda çok dikkatli ve zevkliyimdir. Ben de marka tutkusu var. Yapılan bir ankette pop müziğin ikoncanı ve genç kızların kıyafet konusunda en çok örnek aldığı isim seçilmişim. Bu beni sevindirdi ama ikoncan olmak istemiyorum. O kelime çok hoşuma gitmiyor. Onlar biraz çakma giyiniyor. Hayatımda çakma bir şey asla giymem de, kullanmam da.

YENİ BİR DİZİYE BAŞLIYORUM

Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri aldım. Mayıs ayında TRT'de yayınlanacak olan diziye başlıyorum. Oyunculukta kendime çok güveniyorum. En az şarkıcılık kadar oyunculuğu da seviyorum. Dizinin yapımcısı Sait Polat. Tesadüfen soyadlarımız da aynı. Sinema filminde oynamayı hiç düşünmüyorum. Diziler daha uzun soluklu geliyor bana.

ATLETİK VÜCUDUMU SPORA BORÇLUYUM

Gün içinde muhakkak üç öğün yemeğimi yerim ve öğünlerin arasında 2 saat arayla mutlaka ufak tefek bir şeyler atıştırırım. Bu atıştırmalarım genellikle meyvelerle olur. Metabolizmanızı ne kadar çok çalıştırırsanız formunuzu o kadar iyi ve kolay korursunuz. Formumu en çok spor yapmaya borçluyum. Haftanın 4 günü spor yapıyorum. Küçük yaşlardan beri spor yaptığım için atletik bir fiziğim var.

EBRU POLAT İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title