Haberler

Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyesi, ikinci yarı hazırlıklarına 4 günlük aradan sonra kendi tesislerinde başladı.

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyesi, ikinci yarı hazırlıklarına 4 günlük aradan sonra kendi tesislerinde başladı.

Nilüfer Belediyesi Antrenörü Fatih Işık, çalışmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını hedefledikleri yerde tamamladıklarını belirtti.

A Milli Takım'ın 2013 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası grup eleme maçları hazırlıkları nedeniyle ligin ilk yarısının bir hafta önce tamamlandığını dile getiren Işık, şöyle konuştu:

"Lige bir aylık ara verildi. Bu arayı kendi tesislerimizde yapacağımız kamp ve hazırlık maçlarıyla değerlendireceğiz. Çalışmalarımızın birinci etabına kendi tesislerimizde yaptığımız kamp çalışmasıyla başladık. Bir hafta sürecek kampta sabah ve akşam yapacağımız çalışmalar, teknik, taktik ve kondisyon depolayıcı olacak. İkinci haftada ise İstanbul ve Ankara'da 4 hazırlık maçı yapacağız."

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında, Çankaya Belediyesi ANKA'yı konuk edeceklerini anlatan Işık, Türkiye Kupası'nda final oynamanın hesaplarını yaptıklarını bildirdi. Işık, "Türkiye Kupası'nda çeyrek finalin ilk maçını 28-27 kazanarak avantaj elde ettik. Sahamızda onayacağımız maçı kazanarak turu geçen taraf olmak istiyoruz" dedi.

- BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Kupası Fatih Işık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title