Haberler

HDP'li ve MHP'li Vekil Kafa Tokuşturdu

Güncelleme:

HDP İstanbul Milletvekili Celal Doğan ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Meclis'te kafa tokuşturarak selamlaştı.

TBMM Genel Kurulu HDP Grubunun İçişleri Bakanı Efkan âlâ ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu hakkında verdikleri gensoruyu görüşmek üzere dün toplandı.

KAFA TOKUŞTURUP SOHBET ETTİLER

Meclis Genel Kurulu bu esnada ilginç bir ana tanıklık etti. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile HDP İstanbul Milletvekili Celal Doğan bir ara grup sıralarının arkasına yöneldi. Buraya kadar her şeyin normal olduğu bir anda iki milletvekili önce tokalaştı ve ardından kafa tokuşturdu. Ardından ikili ayaküstü bir süre sohbet etti.


ŞAŞKINLIK YARATTI

Milliyetçi Hareket Partililerin sembol selamlama şekli olan kafa tokuşturmanın HDP'li bir vekille yapılması şaşkınlık meydana getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Saffet Sancaklı Celal Doğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (138)

ÜLKÜCÜ:

Türkler bir gözüm, Kürtler diğer gözüm, , , Alevilerle sünniler kalbimde bütün, , BEN ANADOLUYUM, ÇOCUKLARIMI BU ÜLKÜ İLE BÜYÜTTÜM.

52
1
yanıtYanıtla
İsmail agılönü:

Hiçmi utanmadan o kanlı elleri sıktın saffet

9
37
yanıtYanıtla
berlin 49:

senide bekleriz meclise el sikmaya

yanıt0
yanıt1
Durum çok kötü Mobil-IOS:

Kafa tokuşturmak ancak hayvanlar yapar

24
21
yanıtYanıtla
KOÇ:

KOYUNLAR İSRAİLİN ALTINDANMI MELER

yanıt8
yanıt1
ÜLKÜCÜ:

Türkler bir gözüm, Kürtler diğer gözüm, , , Alevilerle sünniler kalbimde bütün, , BEN ANADOLUYUM, ÇOCUKLARIMI BU ÜLKÜ İLE BÜYÜTTÜM.

44
1
yanıtYanıtla
ZAZA:

BU MİLLETİN CİMENTOSU MHP DİR HELAL OLSUN KUTUPLAŞTIRMADAN BU İŞİ BİTİRECEK TEK PARTİ MHP DİR BU KADAR NET

18
25
yanıtYanıtla
kars lı kenan:

her ne olursa olsun allhın selamından ve bırbırimize saygı gösdermekden zarar gelmez

42
0
yanıtYanıtla
Can:

Iyi yapmis celal dogan. Mhpliler ''ve hdpliler ulkemizin insani. Hdpliler bolucu degil

30
11
yanıtYanıtla
KONYALI:

KAOSA KARMAŞA İHANETE KUTUPLAŞMAYA SON VERMEK İÇİN TEK ÇARE MHP KALMIŞTIR

26
10
yanıtYanıtla
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title