Haberler

Hastanede Büyük Panik!

Güncelleme:

Tatlıses'in Yattığı Hastanede Bulunan Çanta Büyük Korkuya Neden Oldu.

Silahlı saldırı sonucu yaralanan İbrahim Tatlıses'in Maslak Acıbadem Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor. Polislerin hastane çevresindeki geniş güvenlik önlemleri de devam ediyor.

Öğle saatlerinde hastanenin dışındaki bir masanın üzerindeki sahipsiz çantadan şüphelenen polis, kafetaryaya girmek isteyen kişiyi durdurdu. Çantanın sahibi olduğu öğrenilen bu kişi, sivil polis ekiplerince kafeteryanın içine alındı. Burada sivil polis ekiplerince kimlik kontrolü yapılan kişi bir süre kafeteryada bekletildi. Şanlıurfalı olduğu öğrenilen kişi çantasıyla birlikte sivil polislerce, polis merkezine götürüldü.

TATLISES'İN AZERBAYCAN'DAN DA ZİYARETÇİLERİ VARDI

Bu arada sanatçı İbrahim Tatlıses'in ziyaretçileri hastaneye gelmeye devam ediyor.Tatlıses'i ziyarete bu kez oyuncu Doğa Rutkay geldi. Tatlıses'in Azerbaycan'dan da misafirleri vardı. Tatlıses için Azerbaycan'dan gelen bir grup hastane bahçesinde Azerbaycan bayrağı açtı.

TATLISES İÇİN KOÇ KESTİLER

Bu arada hastane bahçesine gelen Şanlıurfalı Bülent Bilici, İbrahim Tatlıses için koç kurban edeceklerini söyledi. Boynuzları kırmızı kurdaleyle bağlanan koç, Tatlıses için özel olarak Urfa'dan Pendik'e ardından da Pendik'ten kurban edilmek üzere Maslak'taki hastane bahçesine getirildi. Güvenlik görevlilerinin karşı çıkmasının üzerine koç hastane otoparkına götürülerek Tatlıses için kurban edildi. Koçu Tatlıses için kurban eden Cemal Bilici , İbrahim Tatlıses'in hastaneden çıkmasının ardından dana keseceğini de söyledi.

Pınar ÇITAK KOYGUN- İdris TİFTİKÇİ- İSTANBUL- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Bakmadan Geçme

Osmaniye bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Ordu bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Niğde bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Nevşehir bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Muş bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Muğla bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sürat Kargo, Aras Kargo, Yurtiçi, MNG Kargo Bayramda çalışıyor mu? Kargolar bayramda dağıtım yapacak mı? Dominik Cumhuriyeti - Türkiye maçı ne zaman? Dominik Cumhuriyeti - Türkiye voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Zonguldak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü resmi tatil sayılır mı, tam gün mü, yarım gün mü tatil? Yozgat bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Van bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kurban Bayramında kargolar çalışıyor mu? Kurban Bayramında kargolar dağıtım yapıyor mu, açık mı? Uşak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çorum bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
İsrail ordusuna katılan ABD'li askerden skandal paylaşım! Camiye hakaret dolu mesajlar yazmışlar

İsrail ordusuna katılan ABD'li askerden skandal paylaşım! Camiye hakaret dolu mesajlar yazmışlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title