Haberler

Hastane Personeli ve Yöneticileri Geleneksel Piknikte Buluştu

Yeşilçam tesislerinde gerçekleştirildi.

Manisa'nın ilk özel hastanesi olan Özel Salihli Hastanesi'nin geleneksel pikniği,

Yeşilçam tesislerinde gerçekleştirildi.

Salihli'nin Kurumlar Vergisi rekortmeni ve Manisa'nın ilk özel hastanesi Özel Salihli Hastanesi, geleneksel piknik etkinliğini Yeşilçam Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Hastane yönetimi, doktor ve hemşire kadrosu ile tüm çalışanlarının yer aldığı geleneksel piknik renkli görüntülere sahne oldu.

Çeşitli oyunların oynandığı geleneksel piknikte hastane çalışanları keyifli bir hafta sonu geçirme imkanı buldu. Program hakkında açıklamalarda bulunan Özel Salihli Hastanesi Müdürü Alaattin Altan, "Özel Salihli Hastanesi olarak 4 yıl önce başlatmış olduğumuz pikniğimizi geleneksel hale getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özel Salihli Hastanesi ailesi olarak bu piknik sayesinde bütün bir sezonun yorgunluğunu atıyoruz ve tüm personel ve yöneticilerle birlikte gönlümüzce eğleniyoruz. Bilindiği gibi bir süre önce açıklanan Kurumlar Vergisi rekortmenleri listesinde Özel Salihli Hastanesi olarak yine 1. olduk.

Bu piknik sayesinde bu birinciliğimizi de kutluyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title